DKK 509,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 200
Materiale: 55% bomuld og 45% bambus
Type: Vævet fastvikle
Farve: Grå nuancer

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Denne fastvikle har samme design som den meget populære Howlite vikle i 100% bomuld. Den har grå nuancer som fader smukt sammen - farverne går helt fra meget lys grå til mørkegrå.

Denne model er vævet i 55% bomuld og 45% bambus.

Bambus er et meget blødt og lækkert materiale, og det egner sig bestemt godt i en fastvikle. Howlite fastviklen med bambus er en god fastvikle til dig der er nybegynder - til dig der har en nyfødt eller et lille barn - og til dig der leder efter en sommervikle.

Når du køber en vikle med bambus får du ikke kun blødhed, du får også en fastvikle som både du og dit barn nemt kan ånde i, og som ikke er varm. Derfor er bambus særligt godt om sommeren. 

Bambusfibre er dog ikke så stærke, og da denne indeholder en stor mængde bambus, vil jeg ikke anbefale den som basis vikle til dig der har et barn over 10-12 kg. Den er rigtig god til store børn også, men så skal det være til kortere ture, eller i en fler lags binding, hvor i så vil få mere støtte fra de ekstra lag.

Når du skal vaske din bambus vikle anbefales det at vaske ved lave grader og ved lav centrifugereing. Tag evt. din vikle og put den i dynebetræk - så er du sikker på at enderne ikke sidder uheldigt fast i din vaskemaskine. 

Husk - altid vask den inden brug. Vævningen skal "sætte sig", og hvis du bruger viklen inden du har vasket den, kan du risikere at trække viklen skæv eller ødelægge den. 

Hos Liams.dk har vi altid lynhurtig levering, og verdens bedste kundeservice. Er du i tvivl om noget, så kontakt mig altid på lea@liams.dk

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 26-03-2018

5 stjerner ud af 5