Spar 25 %
DKK 393,75
DKK 525,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Smuk sommervikle fra Littlefrog i skønne pastel lyse gule og grønne farver, i en blanding af tyrkis og lyseblå. Den spreder glæde med de fantastiske farver, og du vil elske at bruge den.

Viklen er lavet med bambus fibre - 55% bomuld og 45% bambus. Bambus er et meget blødt materiale og viklen er fantastisk til spædbørn og mindre børn - og til dig der er nybegynder i vikleri'et. Du finder ikke en mere begynder venlig vikle.

Den er desuden ideel til sommer månederne, da den er let og luftig og sørger for, at hverken dig eller dit barn smelter væk. 

Den har en vægt på 190-210 g/m2, og bredden er 70 cm - uanset hvilken størrelse du vælger. 

Er du på udkig efter en blød, let og luftig vikle til sommeren - eller en vikle blød som smør til din nyfødte? Så er en bambus vikle fra LittleFrog det rigtige valg.

Når du skal vælge en størrelse, så tag udgangspunk i din tøj størrelse. Bruger du mindre end 36 i tøj, så vælg en størrelse 5 fastvikle. Bruger du 36-38 i tøj - så er det en 6'er du skal have fat i. Og bruger du over 38, vil jeg anbefale at du køber en fastvikle i størrelse 7. 

Når du modtager din vikle er den længere end den angivet størrelse - det er helt ok - der skal være plads til, at den krymper i vask - nemlig 5% efter 1. og 2. vask.

Når du åbner din vikle, vil du finde en lille instruktionsbog der viser 4 bærestillinger. 

Alle LittleFrog fastvikler, ringslynger og meitai er opfylder EU normen EN 13209-2 og altså helt sikkert at bruge til dit barn. De bruger desuden kun materiale der er eco-tex standard certificeret.