OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 674,25
DKK 899,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne Littlefrogs ergonomiske bæresele er til baby'er fra 4-20 kg (24 måneder). Du bruger den samme sele til både nyfødte og store børn - uden tilbehør og indsatser.

Det er en bæresele som er lavet til forældre som vil bære deres baby fra begyndelsen, og være sikker på, at baby har en sund, ergonomisk, korrekt holdning i bæreselen. At bære sit barn er en fantastisk følelse, og det giver nærhed, tryghed og glade børn (og forældre). 

Denne bæresele er i 100% hør og dejlig luftig.

Den lækre vævede bæresele er god til en gåtur, til shopping, til at få klaret de praktiske ting i hjemmet med 2 hænder fri. Du kan bære dit barn mave mod mave (også med krydsede stropper på ryggen, hvis du foretrækker det), og den kan bruges på ryggen.

Den er i blødt, lækkert stof, og dit barns rygsøjle vil have fuld support og støtte og blive holdt i den naturlige runding, som den skal. Knæ vil nemt blive placeret korrekt - dvs. knæ højere end numse, sådan at ben, knæ og numse former et M hos barnet. Også kaldet frøstilling. 

Selen er nem at bruge og kan indstilles på mange leder og kanter. Panelet hvor babys numse er placeret kan justeres ud og ind, så det kan vokse med barnet. Det kan rygstykket også, ligesom stropperne rundt om livet og skulderstropperne på den der bærer kan indstilles. 

Her får du en bæresele som kan tilpasses dig og dit barn 100% - og det er endda en af de billigste på markedet. 

Den overholder selvfølgelig alle sikkerheds standarder i både EU og USA.

Stoffet som er brugt til bærselen er økotex 100 certifceret.