DKK 199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Ringslynge fra Littlefrog til børn og deres bamser. Giv din barn en oplevelse af at være med, når du som forældre slynger det lille barn. Dit store barn kan med denne ringslynge være med til at bære.

Med en ringslynge er det nemmere at tage den af og på for dig som forældre, og barnet kan selv bestemme hvis de vil have den af. Dit barn kan nu tage bamser og dukker med på samme tid med at du som forældre slynger jeres mindste. 

En ringslynge er en ideel barselsgave til de forældre som venter nummer to. Ved at det ældste barn bruger ringslyngen samtidig med at forældrene slynger det yngste, giver samvær og noget at være fælles om. Det er en sjov måde at inkludere det ældste barn i en proces som nogle gange kan være svær at forholde sig til.

Gør det til en sjov ting at blive storbror eller storesøster til en ny i familien. Lad dit barn bære bamser og dykker ligesom mor eller far gør. 

Littlefrog ringslynge er lavet af samme lækre stof og er 100% bomuld, så dit barn har dejlig blødt stof at bære i. En sjov og anderledes barselsgave til forældre som venter nummer 2. 

Længden er ca. 1,1 meter.