Liewood er et nyt dansk mærke, der designer uimodståelig accessoies og interiør til børn. Deres designs passer ind i ethvert hjem. 

Læs mere

Liewoods stil og design

Et kendetegn ved lige præcis Liewood er de rene former og delikate prints, der gør Liewood både sjovt og uimodståeligt på en og samme tid. De smukke prints henvender sig til både store og små, og vil uden tvivl pryde ethvert hjem. Designstilen er holdt i rolige farver, som især appellere til den skandinaviske meget stilrene og minimalistiske stil.

Leiwoods stil er tro med den stærke nordiske designtradition, og kravet om kvalitet. Der er fokus på funktionalitet, rene linjer og der er øje for hver en detalje. Det ses tydeligt, på produkterne fra Liewood, at der er lagt et stort arbejde og passion i æstetik og design, som passer ind i det moderne familieliv. 

Liewoods filosofi og valg af materialer

Liewoods designs er stilrene og har et meget nordisk udtryk. Leiwood benytter sig kun af rene produkter og materialer. Herunder silkeblødt økologisk bomuld, genanvendeligt polyester og silikone og bambus. Der er fokus på det enkle liv fri for kemi med bæredygtig tankegang.

Liewoods filosofi bygger på et mere simpelt familieliv, med rene og ærlige produkter. Man ønsker hos Liewood at tage ansvar for de næste generationer. Liewood har bæredygtighed med i deres overvejelser, og alt hvad de gør fra design proscessen, til produktionen. 

 

Gå på opdagelse i det fabelagtige Liewood univers herover.