Spar 15 %
DKK 594,15
DKK 699,00
GSM: 280
Farve: Lys med regnbue farvet fjer
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% økologisk bomuld

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Hvis du ønsker en bæresele af høj kvalitet, som nemt kan findes frem, når dit barn er træt af at gå, er LennyLamb vejen at gå. De fine Onbuer sørger for at gøre turen skøn for både dig og den lille prins eller prinsesse.

Hvad end du har behov for at bære dit barn langt eller bære det på handleturen, hvor hænderne skal være fri, er en bæresele nøgleordet, når du har småbørn.

Denne lækre Onbu fra LennyLamb byder både på høj kvalitet og lækkert design. Painted Feathers Rainbow Light er fin og neutral, og passer til de fleste.

Onbu-bæreseler

Onbu er den perfekte bæresele til de lidt større børn, da selen kræver, at barnet selv kan holde sit hoved. Efterhånden, er Onbu-seler blevet mere og mere populære hos forældre, fordi de adskiller sig fra de klassiske bæreseler.

Blandt andet er der intet hoftebælte, hvilket betyder, at dit barn sidder på din ryg som i en rygsæk – sikkert og behageligt.

Bæreselerne kan bruges op til en høj alder – det eneste du skal sørge for, er, at selen stadig giver den rette støtte. Det gør den så længe, stoffet kan nå fra knæhase til knæhase, så benene trækkes en anelse opad og holdes dér.

Perfekt til turen

Til de ture, hvor barnet også skal have lov at gå selv, er en Onbu som denne helt perfekt. Den lækre stofbæresele kan nemlig hurtig og nemt pakkes ned i en taske og findes frem igen, når behovet melder sig.

Selen kan dertil nemt indstilles ved panelerne, så dit barn sidder godt, og ved stropperne, så du kan bære uden at overbelaste ryg og skulder. Det anbefales dog, at selen udelukkende bliver brugt på ryggen, da barnet sidder bedst således.

Painted Feathers Rainbow Light

Painted Feathers Rainbow Light er en af de lækre LennyLamb-Onbuer i 100 % bomuld. Den har en fin, unik vævning og et lækkert spil af denimblå og grå nuancer, som passer til enhver lejlighed.

Kort overblik

  • Er let at justere efter dit og barnets behov
  • Kan pakkes ned til de lange ture
  • Er fremstillet af 100 % bomuld
  • GSM 250
  • 100% bomuld

 

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 07-02-2019

5 stjerner ud af 5

Det tager nu 5 min at komme afsted og ud af døren, hvis jeg bare vil.i kiosken, netto hvor jeg før skulle binde eller give tøj på. Nu er det bare på med onbu, bærejakke over og afsted. Bærejakken er nu også nemmere at få på, fordi mit barn sidder så højt oppe. Så fedt!!!!