DKK 789,00
GSM: 260
Farve: Pastel lyserød og blå/lilla
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Størrelse


Kun 3 tilbage på lager

Bemærk længere leveringstid:

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Det er ikke nemt at være et lille barn på de lange gåture, og derfor er det rart at kunne komme op at blive båret en gang i mellem. Det kan dog være hårdt for mor eller fars arme, og det er her, en Onbu bliver uundværlig. Bæreselen er nem at bruge og passer de fleste børn og voksne perfekt.

Du kan komme vidt omkring med en Onbu fra LennyLamb. Disse bæreseler er ikke bare af lækker og høj kvalitet, men også i et fint design – og så er de fantastisk nemme at håndtere. Little Love Haze er en af de skønne Little Love-versioner med lækre farver og et fint hjertevævet mønster.

Onbu-bæreseler

Onbu er bæreseletypen til dig, der elsker kvalitet, komfort og nem brug. Selen skiller sig først og fremmest ud, fordi den ikke har noget hoftebælte. Derudover er det en sele, der er bedst egnet til rygbæring af børn, der selv kan holde hovedet.

Barnet skal være placeret, så det kan kigge den, der bærer hen over skuldrene. Du kan bruge selen helt frem til, at stoffet ikke længere kan nå fra knæhase til knæhase på dit barn.

Tag den med på tur

Når turen går ud af huset, kan det være smart at have en Onbu med. Ikke blot fordi, at det er rart at kunne bære dit barn på de lange ture, men også fordi en Onbu er særlig velegnet til nem pakning.

Stofselen kan nemlig pakkes ned hurtigt og småt og tages frem igen lige så hurtigt. Selen kan også hurtigt indstille ved panelerne, så dit barn sidder perfekt, og du får en perfekt løftemetode.

En Onbu er også perfekt til dig, der er gravid eller skal bære to børn, fordi hoftebæltet ikke er i vejen.

Little Love Haze
Little Love Haze er LennyLambs Onbu til dig, der elsker kvalitet og ikke mindst pastelfarver. Den er fremstillet i 100 % bomuld og har de skønneste pastelblå, -lyserøde og -lilla farver. Modellen hedder Little Love, fordi vævningen danner små hjerter.

Kort overblik

  • Justeres hurtigt og nemt
  • Kan pakkes sammen efter behov
  • Lavet i 100 % bomuld
  • GSM på 260