Spar 30 %
DKK 552,30
DKK 789,00
GSM: 250
Farve: Lyseblå nuancer
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Størrelse


Kun 2 tilbage på lager

Bemærk længere leveringstid:

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

LennyLamp Onbu Little Love Breeze er en fin Onbu-bæresele, hvor dit barn kan følge med på hele turen. Selen er let at indstille til barnets størrelse og kan hurtigt pakkes væk og opbevares i en taske, når vejen skal udforskes til fods.

Little Love Breeze er blot én af mange lækre Onbu-modeller fra LennyLamb. Bæreselerne sikrer dig en behagelig tur ud af huset – hvad end det er den lange vandretur eller blot ned til købmanden. Little Love Breeze er fremstillet af skønne materialer og har en skøn, neutral farve. 

Kvalitet og komfort med Onbu

En Onbu er en populær bæretypesele, hvor komfort er i højsædet. Der er ikke noget hoftebælte på bæreselen, hvilket betyder, at du reelt set kan tage dit barn på som en rygsæk og bære det lige så behageligt.

Det kræver dog, at dit barn kan holde hovedet selv, for der er ingen ekstra støtte til nakke. Onbuerne er anbefalet til brug på ryggen og kan bruges helt frem til, at dit barn ikke længere kan få den optimale støtte til benene. Det vil sige har stof ca. fra knæhase til knæhase.

Nem at have med

En Onbu er fantastisk at have med på turen, hvor dit barn både skal kunne gå selv og bæres. Stofbæreselerne kan nemlig nemt og hurtigt pakkes ned, når der ikke er brug for dem længere. Ligeledes kan selen ret hurtigt justeres og indstilles ved panelerne, så dit barn sidder allerbedst og du får den bedste bære komfort.

Little Love Breeze

Little Love Breeze er version af de fine Onbuer fra LennyLambs i lyseblå nuancer. Bæreselen er fremstillet i 100 % bomuld, hvilket er skønt for barnets komfort. Derudover bærer denne sele navnet Little Love på grund af de små hjerter, der dannes i vævningen.

Kort overblik

  • Er fremstillet i 100 % bomuld
  • Er nem at folde sammen og have i tasken
  • Kan justeres efter behov – både dit og barnets
  • Perfekt til både korte og lange ture
  • Bedst egnet til at bære barnet på ryggen
  • Passer til børn, der kan holde hovet og mange år fremover
  • GSM på 260