Spar 15 %
DKK 594,15
DKK 699,00
GSM: 240
Farve: Blomster design
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Onbuens sarte farver med smukt blomster look giver den et feminint og unikt udtryk, og den henvender sig til dig, der går op i mode og en personlig stil, samtidig med at selen har et barnligt udtryk dog uden at være med barnlige motiver.

Onbuen er fremstillet i 100 % bomuld, som gør den dejlig let og blød. Derfor er den nem at have med dig rundt, og komforten for både dit barn og dig – eller den, der bærer – er stadig høj.

Rygbæring

Dit barn skal sidde på din ryg, når du bruger onbuen.

Dens lille størrelse og simple design gør den nem at tage på og fungerer som en redning i mange situationer, hvor dit barn enten ikke vil gå mere selv, eller hvor du har behov for frie hænder.

Selvom barnet sidder på ryggen, er det stadig tæt på dig, og det har både mulighed for at læne sig tæt op ad din nakke samt at følge med i, hvad der sker omkring det.

Barnet må først sidde i onbuen, når det har lært at holde hovedet selv.

Kort om onbuen

Obuen bliver ofte kaldt for en slags praktisk bæresele. Onbuen har ikke noget hoftebælte, så den tages på fuldstændig ligesom en rygsæk. Du kan indstille længden på stropperne i panelet, så den kan bruges af begge forældre.

Onbuen skal sidde godt til omkring skuldrene, således at barnet kan kigge over dine skuldre. Det sikrer, at du belaster dine skuldre mindst muligt.

Korte ture med onbuen

Når først du har en onbu, finder du hurtigt ud af, hvor uundværlig den er. Der er mange situationer, som bliver meget nemmere af, at barnet kan komme op at sidde på din ryg. Hvis du f.eks. skal ud at handle, stå i kø i lufthavnen eller er på rejser eller ture, hvor en bæresele er for stor – ja, så er onbuen en sikker vinder. Den kan give ro og frie hænder i situationer, hvor barnet er lidt for træt eller løber lidt for meget rundt.

Kort overblik

  • Lavet i 100 % bomuld
  • Nem at have med
  • Standardstørrelse
  • Til rygbæring
  • GSM på 240