15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
DKK 699,00
GSM: 270
Farve: Lys med fjer i regnbuefarve
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Størrelse


Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Hvis turen går ud af huset, er det rart at kunne tage barnet på ryggen, når benene bliver trætte. Med en lækker bæresele fra LennyLamb kan du have øjestenen med overalt uden besvær.

LennyLamb producerer kvalitets-onbuer i alle regnbuens farver og mønstre. Dit barn og du kan altså få en helt fantastisk gåtur, handletur eller hvilken som helst anden tur, og se smarte ud samtidig. Little Love Rainbow Dark er en fin version, der passer de fleste, og som er i lige så lækker kvalitet som alle de andre versioner.

En særlig bæresele

En Onbu er en efterhånden mere og mere populær form for bæresele. Der er intet hoftebælte, som ved klassiske bæreseler, hvilket betyder, at dit barn sidder, som hvis det sad i en rygsæk.

Onbuer er perfekte til de lidt større børn, da de kræver, at barnet kan holde sit hoved selv. Du kan derudover bruge bæreselen i lige så lang tid, at stoffet kan nå fra knæhase til knæhase. Den er bedst egnet til brug på ryggen, da dit barn på den måde sidder bedst.

Nem at have med

En Onbu som denne er perfekt til de ture, hvor barnet måske også skal have lov at gå. Den fine stofbæresele er nemlig nem og hurtig at pakke ned i en taske og ligeså at finde frem igen.

Selen kan derudover hurtigt indstilles ved panelerne, så dit barn sidder helt perfekt, samtidig med at den kan indstilles, så du kan bære uden at belaste din ryg eller dine skuldre unødigt.

Flying Dreams

Flying Dreams er en populær version af LennyLambs Onbuer. Bæreselen er fremstillet i 100 % bomuld og har en lækker, mørk variant af de klassiske regnbuefarver.

Kort overblik

  • Nem at justere efter behov – både til dig og dit barn
  • Perfekt til turen, hvor den skal kunne pakkes væk og tages hurtigt frem
  • Er fremstillet af 100 % bomuld
  • Perfekt til større børn
  • Kan benyttes meget længe – flere år
  • Bedste egnet til at bære på ryggen
  • GSM på 270
  • 100% bomuld