OPHØRSUDSALG ⭐️10% EKSTRA RABAT PÅ ALT MED KODEN FORÅR10 - KUN I DAG ⭐️⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 693,75
DKK 925,00
GSM: 310
Farve: Blå nuancer
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Størrelse


Kun 2 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Gør gåturene sjovere for dit barn - og for dig selv. Med en onbu i god kvalitet kan du sikre en let gåtur når dit barn vil op og ned. 

En onbuhimo kan indstilles efter både din og dit barns størrelse, og den kan derfor også passe til både mor og far. Den fylder ikke meget og kan nemt proppes i tasken, når dit barn pludselig vil gå selv - og nemt at pakke den ud igen når barnet fortryder og vil op. 

En onbu fra LennyLamb er en slags bæresele som giver hænderne fri imens du bærer dit barn på ryggen. Den er bedst til de korte ture, da du bærer udelukkende i skuldrene. 

En Onbu fra LennyLamb er bæreselen til en hvilken som helst tur. Med en Onbu har du hænderne fri, og bærer dit barn behageligt på ryggen. Den er bedst velegnet til de korte ture, hvor dit barn skal ind og ud af bæresele flere gange.

En onbu er en slags bæresele, men skiller sig ud fra den bæresele du måske kender, ved at være nem og hurtig at tage på og ikke har et mavebælte/hoftebælte. Barnet sidder som i en rygsæk, og for at bruge onbuen kræver det, at dit barn har fuld hovedkontrol. 

Den findes i 2 størrelser, og det er primært bredden og højden på selen som bliver større. LennyLamb anbefaler at vælge toddlermodellen hvis dit barn er omkring 10-12 måneder - ellers kan du vælge standard størrelsen. 

Wild Swans designet

Denne model fra LennyLamb er med et smukt og unikt mønster i blålige farver med blad mønster. Den er speciel og billedet siger mere end jeg kan beskrive med tekst. Hvis denne model ikke lige er dig, så kan du se mange andre modeller lige her

Kort overblik

  • Nem at pakke sammen samt nem at opbevare og transportere
  • Vejer næsten ingenting
  • Kan indstilles nemt efter behov – både til barnets og bærerens størrelse
  • Lavet af 100 % bomuld – blødt og behageligt
  • Til børn fra 4-5-månders alderen til det større barn
  • Har intet hoftebælte – anvendelig til gravide og til tandem-bæring
  • 100% bomuld