Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 20 %
DKK 639,20
DKK 799,00
GSM: 270
Farve: Denim blå
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Størrelse


Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Tag på tur med en Onbu fra LennyLamb, og du vil finde ud af, at den er uundværlig. Bæreselerne sørger nemlig for, at turen bliver skøn både for dig og for dit barn. Find selen frem, når benene bliver trætte, og pak den nemt væk igen, når der skal udforskes på barnets egne ben.

Onbu-bæreseler fra Lennylam er ikke bare af flot design, men også af høj kvalitet. De er nemme at bruge og lige til at have med i tasken – eller på ryggen. Denim Blue er en lækker, moderne version, der har et råt denimlook, men er fremstillet i lækkert, blødt materiale.

Onbu

Onbu er bæreselen til dig, der sætter pris på kvalitet og komfort. Selen skiller sig ud fra andre seler, fordi den ikke har noget hoftebælte. Det betyder, at du bærer dit barn behageligt nærmest som i en rygsæk på ryggen. Du har således begge hænder fri, hvad end det er fordi du skal handle, skubbe en barnevogn eller pakke madkurven ud.

Det er sele udelukkende til børn, der selv kan holde hovedet. Den kan bruges af alle børn, så længe barnet ikke er større, end der er stof fra knæhase til knæhase. Det anbefales, at selen kun anvendes til at bære barnet på ryggen med.

Barnet skal placeres på en sådan måde, at det kan kigge hen over skulderen på den, der bærer.

Tag den med rundt

Det kan være smart at have en Onbu med, når turen går ud af huset. Både fordi, at Onbuer er nemme at pakke sammen, så de ikke fylder ret meget, men også fordi du ved, at dit barn sidder trygt og komfortabelt.

Størrelsen kan nemlig justeres qua panelerne, så dit barn sidder perfekt, ligesom stropperne kan justeres, så selen kan tilpasses både mor og far eller en adnen voksen.

Denim Blue

Denim Blue er en Onbu-model fra LennyLamb fremstillet i 100 % bomuld. Som navnet antyder, er bæreselen derudover i et lækkert jeans-look, der er perfekt til den moderne forælder.

Kort overblik

  • Justeres nemt og hurtigt efter behov
  • Kan let pakkes sammen
  • Lækker kvalitet i 100 % bomuld
  • GSM på 270