Spar 15 %
DKK 658,75
DKK 775,00
GSM: 280
Farve: Støvet blå, grøn, pink og violet
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Udsolgt


Bemærk længere leveringstid:

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

LennyLamb Onbu Colours of Rain

Det er kun fantasien, der sætter grænser for turens destination med en Onbu fra LennyLamb. Bæreselen kan nemt og hurtigt pakkes sammen og findes frem efter behov og kan bruges med børn af mange størrelser og aldre.

Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage guldklumpen med overalt. Med en Onbu fra LennyLamb bliver turen ikke bare mere behagelig, men også sjovere, da dit barn hurtigt og nemt kan veksle mellem at gå og at blive båret.

Colours of Rain har de skønneste farver og et smukt mønster, der passer til alle.

En populær bæresele

Onbu er en meget populær bæresele efterhånden hos alle dem, der sætter pris på kvalitet og komfort.

Selen sidder som en rygsæk, fordi den ikke har noget hoftebælte. Det gør den velegnet til ture af alle længder og børn af alle størrelse. Dog er den ikke så velegnet til at bruge til at bære med i lange uafbrudte perioder.

Dog skal der være stof fra knæhase til knæhase, for at sikre, at dit barn sidder ordentligt. Derudover skal dit barn selv kunne holde sit hoved for at kunne sidde optimalt i selen. Det anbefales, at du bruger selen på ryggen, selvom det også godt kan lade sig gøre at have den på maven. Endelig skal dit barn – når det sidder på din ryg – placeres, så det kan kigge hen over dine skuldre.

Turen går til …

Det er kun fantasien der sætter grænser, når turen går ud af huset med en Onbu. Selen er som nævnt særligt egnet til at kunne blive pakket ned og hurtigt findes frem igen, hvis barnet skiftevis vil gå og bæres.

Selen indstilles hurtigt på sidepanelerne, så dit barn sidder helt korrekt og behageligt på din ryg.

Colours of Rain

Colours of Rain er en skøn, kønsneutral Onbu fra LennyLamb. Den har et fint bladmønster i flotte, støvede nuancer af violet, pink, blå og grøn, og så er den fremstillet af 100 % bomuld.

Kort overblik

  • Juster selen hurtigt og nemt
  • Pak let selen sammen efter behov
  • Fremstillet i 100 % bomuld
  • Til børn, der kan holde hovedet selv
  • GSM 280
  • 100% bomuld