DKK 775,00
GSM: 280
Farve: Lyseblå nuancer
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale: 100% bomuld

Størrelse


Kun 2 tilbage på lager

Bemærk længere leveringstid:

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Lad dit barn brænde krudt af til fods, og vær klar til at bære, når benene bliver trætte. Med en Onbu fra LennyLamb er det nemt at finde bæreselen frem og lige så nemt at pakke den sammen igen. Ture ud af huset bliver ikke det samme igen, og du vil altid have din Onbu med dig efter første gang.

Colours of Heaven er en af de mange lækre Onbu-modeller fra LennyLamb. Bæreselen yder ikke blot høj komfort og er af lækker kvalitet, men har også et fint design og en nem håndtering – bedre bliver det ikke.  Den kan endda bruges af børn i alle aldre – bortset lige fra det helt nyfødte spædbarn, der kræver ekstra støtte til at holde hovedet.

Komfort i fokus

En Onbu – også kaldet onbuhimo – er en populær bæresele, hvor komfort virkelig er i fokus. Du bærer dit barn på ryggen uden hoftebælte, hvilket gør den optimal til gravide, hvor et mavebælte vil genere eller være i vejen.

Som nævnt skal dit barn kunne holde hovedet helt selv, men derudover kan du bruge selen med børn af alle aldre, så længe stoffet er stort nok – kan nå fra knæhase til knæhase – til at støtte barnets ben.

Nem at tage med på tur

Til turen, hvor dit barn både skal kunne bæres, men også gå selv, er en Onbu fantastisk. Stofbæreselerne kan nemlig pakkes sammen hurtigt og nemt, når dit barn gerne vil gå. Ligeså kan selen hurtigt indstilles ved panelerne, så dit barn sidder godt, når benene er blevet trætte.

Selen er dog bedst til de korte ture, da den kan være anstrengende for dine skuldre på længere ture, på grund af det manglende hoftebælte. 

Colours of Heaven

Colours of Heaven-bæreselen har ikke fået sit navn ved en tilfældighed. De smukke nuancer af blå og hvid minder mest af alt om en sommerhimmel. Bæreselen har et fint og tidløst bladmønster, og er fremstillet i 100 % bomuld.

Kort overblik

  • Selen er fremstillet af blødt 100 % bomuld
  • Den er nem at have med i tasken
  • Kan hurtigt og nemt indstilles, så den passer til dit barn
  • GSM på 280
  • 100% bomuld

 

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 21-06-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 17-04-2018

5 stjerner ud af 5

Elsker den.