Spar 35 %
DKK 601,25
DKK 925,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Hvad end turen går i skoven, til havet eller blot til nærmeste supermarked, er det rart at kunne bære guldklumpen, når søvnen melder sig. Hertil er en Onbu fra LennyLamb helt fantastisk. Junior sidder godt, og du kan bære helt uden besvær.

LennyLamb laver lækre Onbuer i flotte farver og mønstre til dig og dit barn. Bæreselerne er af høj kvalitet, og giver dig mulighed for at tage dit barn med hvor som helst. Colours of Fantasy har et skønt mønster og lige så skønne farver, og så er den selvfølgelig også af lige så lækker kvalitet som alle de andre LennyLamb-modeller.

Den populære bæresele

Onbu-bæreselen er efterhånden stigende i popularitet hos nybagte forældre. Det skyldes ikke mindst den høje grad af komfort og det lækre design.

Der er intet hoftebælte på en Onbu, som der ellers er ved klassiske bæreseler, hvilket gør, at dit barn sidder på din ryg som i en rygsæk.

Onbuer er velegnede til børn, der kan holde hovedet selv, og til børn, hvor stoffet er stort nok til at kunne nå fra knæhase til knæhase – så det er mange år.

Nem at have med I tasken

En Onbu-bæresele er perfekt, hvis dit barn gerne vil ned at gå i løbet af turen. Stofbæreselen er nemlig nem at håndtere og kan nemt og hurtigt pakkes ned i en taske og ligeså findes frem lige så hurtigt. 

Derudover kan bæreselen hurtigt justeres ved panelerne, så dit barn sidder godt på hele turen. Dit barn bør her sidde på din ryg, da det er det bæreselen er designet til, og du og barnet derved oplever mest komfort ved.

Colours of Fantasy

Colours of Fantasy er en vidunderlig version af den klassiske LennyLamb Onbu. Bæreselen har et fint bladmønster i lyserøde, lilla, pink og violette farver – perfekt til den romantisk anlagte forælder.
Derudover er Colours of Fantasy én af bæreselerne, der er fremstillet i 100% bomuld.

Kort overblik

  • Justeres nemt efter behov til både barn og voksen
  • Er let at pakke ned til turen og fylder ingenting
  • Af blødt og behageligt 100 % kvalitetsbomuld
  • GSM 240
  • 100% bomuld