OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 746,25
DKK 995,00
GSM:
Farve:
Type: Onbu/Onbuhimo
Materiale:

Størrelse


Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne Big Love onbu i ombre yellow fra LennyLamb har en flot sammensætning af gule nuancer. 

Onbuer bliver mere og mere populære grundet deres enkle design og høje funktionalitet. Bæreselen er supernem at tage på, og barnet sidder trygt og godt på ryggen af dig i løbet af ingen tid.

Hvad er en onbu?

En onbu, som egentlig hedder en onbuhimo, er en bæresele uden hoftebælte. Onbuen er langt mindre kompliceret end en traditionel bæresele, og den tages bogstavelig talt på præcis som en rygsæk.

Onbuen skal strammes godt til i panelet, således at den sidder tæt omkring skuldrene, og så højt, at barnet kan kigge henover din skuldre. Det belaster dine skuldre mindst muligt, samtidig med at barnet kan følge med i omgivelserne, men stadig sidder tæt ind til dig.

Hvordan skal barnet sidde i onbuen?

Dit barn skal kunne holde sit hoved selv, før du tager onbuen i brug. Barnet skal sidde på din ryg, og det er vigtigt, at der er stof fra knæhase til knæhase på barnet. Det støtter nemlig benene og sørger for, at de holdes ergonomisk korrekt.

Selvom onbuen godt kan bruges til frontbæring, anbefales det, at den kun bruges til rygbæring.

Den er fremstillet i 100 % blødt bomuld, som giver en god komfort.

Hurtige ture med en onbu

En onbu har mange praktiske detaljer, der er værd at fremhæve. Den skiller sig bl.a. ud ved at være enormt let og lille at have med i tasken eller liggende i barnevognen. Da den stort set kun består af blødt stof, kan den hurtigt foldes sammen og være med på ture, hvor det kan være nødvendigt at bære barnet engang imellem.

Den er også ideel til hurtige ture som f.eks. at skulle over at handle, gå rundt i lufthavnen, hvor det ellers kan være noget af en udfordring først at pakke barnet i barnevognen eller klapvognen.

Kort overblik

  • 100 % bomuld
  • Fylder meget lidt
  • Nem at bruge
  • To størrelser: Standard og toddler
  • Til rygbæring
  • GSM på 250