DKK 1.099,00
Mærke: LennyLamb
Type: LennyUp
Farve: Blå

Kun 2 tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

LennyUp bæreseler er en fantastisk løsning til dig der vil have et ergonomisk bæreredskab som er nemt at bruge og som passer helt fra nyfødt til dit barn vejer omkring 20 kg. 

Selen er i blå og sort mønster og er lavet i 100% bomuld. Det vævede stof der er brugt til bæreselen har et GSM på 260. 

LennyUp er en bæresele som kan indstilles og vokse med dit barn. Formen og materialet tilpasser sig baby og dig, og sikrer en ergonomisk korrekt stilling hver gang. 

Bæreselen fra LennyLamb er selvfølgelig sikkerheds godkendt og alle materialer er økotex 100 certificeret. 

Den kan bruges både på maven og på ryggen - dog først på ryggen når dit barn selv kan holde hovedet. 

Her får du en ergonomisk korrekt bæresele som du kan bruge i mange år, lavet i vævet stof som giver dig luksus og smukt design.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 20-06-2018

3 stjerner ud af 5

Lennyup er en rigtig dejlig og komfortabel bæresele, med mange justeringsmuligheder. Desværre synes jeg, at de to spænder (dee sidder v siden af hinanden, på skælderstroppen) sidder skidt, da de ofte rammer min pige i ansigtet og giver små mærker :( synes jeg har prøvet at justere, så de sidder højere, men de rammer alligevel, når hun læner hovede ud t siderne, for at kigge, det lidt æv, men vi sy en muffe man kan sætte henover, så burde det ik generer så meget. Selvom jeg synes den er vildt god at bære i, kommer dette problem t at trække ned på selen desværre.