Spar 30 %
DKK 839,30
DKK 1.199,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 300
Materiale: 65% bomuld og 35% silke
Type: Vævet fastvikle
Farve: Sort og jordfarvet

Kun 2 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Er du på udkig efter en fastvikle med silke? Så er denne måske et godt bud. Lennylamb har her skabt en luksus fastvikle med 35% silke. Det gør viklen utrolig blød og lækker, men samtidig stærk. 

GSM er på 300 så viklen er til den tykke side, men den store mængde silke gør, at du ikke vil føle den så varm. Silke er generelt luftigt og tyndt, og derfor vil den passe godt de fleste dage om året. På en meget varm sommerdag vil den nok være lidt for tyk og lummer, men generelt vil denne kunne bruges en stor del af året.

Mønsteret er smukt og enkelt med guldsmede/sommefugle. Den er sort og jordfarvet og meget neutral uden at blive kedelig. 

Den er meget blød fra start, så den vil også være god til nybegyndere. Den er som nævnt en anelse tyk, så den kræver lidt mere øvelse end en tyndere vikle, men den er tilgengæld meget blød, og det er et plus, hvis du er nybegynder.

Hvis du har spørgsmål til valg af vikle, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@liams.dk - vores uddannede slyngevejleder sidder klar til at hjælpe dig. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 04-09-2018

5 stjerner ud af 5

Flotteste vikle jeg længe har set, meget blød og super nem at vikle