Spar 30 %
DKK 752,50
DKK 1.075,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 330
Materiale: 100% bomuld
Type: Vævet fastvikle
Farve: Natur med blomster

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Magnolia fastviklen fra LennyLamb er helt ustyrlig smuk. En naturfarvet vikle med mønster smukke magnolie blomster. Magnolie blomsten er meget smuk og der findes mange arter. Denne vikle er mindst ligeså smuk som blomsten.

Det er en tyk og solid fastvikle med et GSM på 330. Vi anbefaler ikke denne vikle til helt nyfødte, da tykkelsen gør, at det vil føles overvældende til en nyfødt baby. 

Selve viklen er blød og nem at gå til, og hvis du er nybegynder i fastvikle verden, og ønsker en tyk vikle, så er denne et godt valg.

Den passer også til de store tumlinge børn, da den er stærk og solid og vil støtte godt.

Viklen er i 100% bomuld og er altså nem at passe og vedligeholde, trods den lidt sarte farve. Den kan tåle 60 grader i vaskemaskinen, hvis det er nødvendigt. Ellers kan du nøjes med 30 grader og altid med lav centrifugering.

Er du i tvivl om dette er den rigtige vikle for dig, så kan du altid skrive til os på info@liams.dk, så skal vores slyngevejleder hjælpe dig. 

Vi leverer fra dag til dag med GLS og kan både sende med omdeling, til pakkeshop og til din arbejdsplads.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 26-07-2018

5 stjerner ud af 5

Virkelig smuk vikle til en super pris! Normalt køber jeg HE-vikler, men denne lennylamb gjorde, at jeg straks måtte bestille en anden lennylamb hos liams, få dage efter modtagelsen af magnolia.
God service og hurtig levering - TAK :D