Udsalget er startet ⭐️⭐️Over 1500 i varer i tilbudskategorien ⭐️

Legeværktøj til din lille håndværker

Legeværktøj er en rigtig god gaveidé til din lille håndværker. Værktøjet skaber altid gode oplevelser. Både ude og inde. For du kan ikke undgå at have en lille copycat spankulerende i hælene af dig for at reparere ting, ligesom du gør. Den form for rollespil er sundt for barnets udvikling. Se udvalget af legeværktøj i vores sortiment herunder.

Læs mere
Plan Toys Værktøjsbælte

Plan Toys Værktøjsbælte

199,-
Sebra Byggesæt i træ Warm grey

Sebra Byggesæt i træ Warm grey

199,-
Sebra Værktøjssæt i træ Warm grey

Sebra Værktøjssæt i træ Warm grey

199,-
Sebra Værktøjsbænk Warm grey

Sebra Værktøjsbænk Warm grey

1.595,-
Bloomingville trælegetøj værktøj

Bloomingville trælegetøj værktøj

289,-246,-
Spar 15%
Bloomingville trælegetøj doktorsæt

Bloomingville trælegetøj doktorsæt

289,-246,-
Spar 15%
Bloomingville kroket sæt

Bloomingville kroket sæt

399,-339,-
Spar 15%

Legeværktøj er meget populært, for det giver en masse gode stunder for dig og dit barn. Dit barn vil så gerne hjælpe til. Og når det får lov, er det stolt over at have repareret noget sammen med dig. Og det har jo brugt sit helt eget børneværktøj til det.

Værktøj til enhver interesse

Tag et kig ned i vores ”værktøjskasse”, og se det fine legeværktøj, som vi har på hylderne:

  • Udviklende byggesæt
  • Forskelligt værktøj i træ
  • Sjove værktøjsbænke
  • Værktøjssæt til lægen

Byggesæt i træ

Et byggesæt i træ vil være et kæmpe hit hos dit barn. Med byggesættet kan det samle og skille tingene ad igen, og starte forfra på et nyt projekt.

Med byggesættet vil dit barn automatisk få trænet sin motorik gennem legen. Dit barn lærer også, hvordan det skal få det hele til at hænge sammen.

Dit barn vil bruge sin fantasi til at skabe en masse opfindsomme kreationer med byggesættet.

Legeværktøj i træ

Med et legeværktøjssæt kan dit barn skrue en skrue i, save en gren af eller hamre et søm i for dig. Dit barn elsker, når det får lov til at hjælpe dig med at udføre opgaver med sit lege-værktøj. Herigennem lærer dit barn også en masse om at klare små, praktiske opgaver,

Værktøjsbænk

En værktøjsbænk er et godt sted for dit barn at opbevare sit legeværktøj. Dit barn kan lære at hænge sit legeværktøj på plads efter brug. Så ved det lige, hvor legeværktøjet hænger til næste gang, du beder om hjælp, eller næste gang barnet vil lege tømrermester sammen med sin kammerat.

Doktorsæt

Har du slået fingeren, så er det rart at kunne kalde på din egen lille doktor. Dit barn kommer ilende med sit doktorsæt. Så kan du få et plaster sat på, måske få en smertestillende indsprøjtning og få tjekket hjertelyden.

Med doktorsættet er dit barn fint udrustet til at praktisere lægekunsten derhjemme. Dit barn kan også give sin bamse eller dukke en indsprøjtning eller lægge en forbinding. Lige som det selv får, når I tager til lægen.

At lege med lege-værktøjet kan godt give nogle skrammer på gulvbrædderne, selvom det er minimalt, da det meste af værktøjet er lavet af træ. For at beskytte gulvet kan du lægge et gulvtæppe på gulvet, som også er blødere at lege på.

Mangler du en gaveidé, så husk, at du altid kan finde en masse gode tilbud på vores hjemmeside. På liams.dk har vi eget lager, så vi kan pakke og sende din ordre samme dag, som du bestiller den. Det betyder, at du får din pakke hurtigt leveret.

Du kan også selv hente din ordre på vores lager. Bare husk at ringe først, så du er sikker på, at der er nogle til stede.