Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Legekøkken & legemad – det muntre køkken  

Herunder – i det muntre køkken – er det legemad, vi leger med. Det sviner slet ikke. Den eneste ”skade” legemaden kan gøre, er kun at rode lidt. Men det er jo let at ”tørre” op, hvis du eller dit barn spilder noget. Med legemad i træ kan dit barn træde ind i den kulinariske verden og blive inspireret til at lege mor og far, kok, restaurant pizzeria og lignende.

Læs mere
Bloomingville Legetøjsmad Teselskab

Bloomingville Legetøjsmad Teselskab

269,-215,-
Spar 20%
Bloomingville trælegetøj køkkensæt

Bloomingville trælegetøj køkkensæt

159,-119,-
Spar 25%
Bloomingville trælegetøj bakke med spejleæg

Bloomingville trælegetøj bakke med spejleæg

159,-103,-
Spar 35%
Bloomingville trælegetøj te-sæt

Bloomingville trælegetøj te-sæt

289,-188,-
Spar 35%

Legemad er en sand inspirationskilde. Det åbner døren op til en stor ny verden for dit barn. I kan sammen udforske madens verden. I kan blot lade fantasien løbe løbsk. Ja, endda opfinde jeres egne nye opskrifter. Lad dit barn blive nysgerrig på, hvordan de forskellige madvarer ser ud, og hvad de smager af.

Legekøkken

I sit eget lille lege-køkken i træ kan dit barn stå for madlavningen. Du kan stå og kokkerere aftensmaden til jeres familie på dit komfur. Alt imens dit barn kan kopiere dig og lave mad i sit eget lille legekøkken. Stille og roligt leger dit barn med maden og lærer derigennem, hvordan maden skal laves.

I sit legekøkken har dit barn brug for de samme køkkenredskaber, som du har. Så lærer dit barn helt fra lille af, hvordan det skal bruge køkkenredskaberne. Og lærer navnene på dem. Køkkenredskaberne er lavet i træ med fine detaljer.

Når du tænder for ovnen, åbner lågen og sætter en pizza ind, så kan dit barn gøre ligesådan i sit fine legekøkken. Når pizzaen er bagt færdig, så kan du måske være så heldig at få lov til at smage et stykke af den.

Legemad af træ

Af træ-legemad kan du få både grøntsager, frugt, bagværk, kød og fisk. Legemaden er detaljeret udformet og lavet i kvalitetstræ. Med legemaden kan du lære dit barn nye ord på alle råvarerne.

Når du inddrager dit barn i din madlavning, aktiverer du dets fantasi og pirrer dets nysgerrighed.

Te-selskab

Når I skal hygge, kan dit barn lave et lille te-selskab med sit testel i træ. Bamserne kan komme med som gæster. Så kan I vælge, om I vil have en småkage eller et stykke flot pyntet lagkage til teen.

Eller I kan vælge mellem petitfours arrangeret på en fin, lille kageopsats. Så er der masser af lækre små kager i træ at vælge imellem.

Leger I, at dit barn har en lille butik med træ-legemaden, er det en supernem måde at begynde at lære om, at mad og andre ting koster penge. Du kan komme ind som kunde i dit barns butik og købe legemaden, I skal spise.

Er du blevet inspireret og har lyst til at se andre gode tilbud fra os, så kan du kigge ind i vores udsalgsafdeling. Her finder du alle vores ekstra gode tilbud, og her kan du også være heldig at finde et legekøkken i træ og legemad i træ.

Vi gør meget ud af, at vores kunder altid får den bedste service. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller mangler noget, du ikke finde.