OBS: Alle produkter er rykket til vores anden webshop Børn i balance - Klik her for at besøge os 🥳

Legegulve – tumlepladsen 

Legegulve er tumlepladsen indendørs for dit barn. Når det er trist vejr udenfor, så er det ikke så nemt at være ude at lege længe. Det er sundt for dit barn at være aktiv. Så er det nu, du skal finde legegulvet frem og motivere dit barn til at lave lidt gymnastik. Se udvalget af bløde legegulve herunder, og bestil i dag.

Læs mere

Legegulves design

Legegulve er designet, så de er behagelige at lege på, tumle på, ligge på og hygge på. Nogle af dem er også gode til at bygge huler med. Når først du har fået et legegulv inden for døren, vil du blive overrasket over, at I nogensinde har kunnet undvære det.

Der findes mange forskellige legegulve, og de kan dække forskellige behov. De legegulv vi har samlet i udvalget herover til dig, er fra nogle af de mest populære brands. Udvalget indeholder

  • Bløde og tykke legemadrasser
  • Gulve, der kan skilles og samles
  • Måtter, der kan rulles sammen

Madrasser

I vores sortiment af legegulve har vi bløde og tykke madrasser, som er velegnede til al slags leg. De kan foldes og lægges i en pose, så de er nemme at have med. Vælg mellem forskellige farver.

Gulve, der kan skilles ad

Vores legegulve, der kan skilles ad, er ikke bare til at lege på, men også med. Det er lavet af kraftige skumplader, og kan samles ligesom et puslespil. Det er ikke et svært puslespil, så det er god træning af koordinationen og motorikken for det lille barn.

Det gør det også nemt at skille ad og lægge ind i skabet, når det ikke er i brug.

Det runde legegulvet består af 13 dele, og du kan vælge mellem flere farvenuancer.

Du finder også et legegulv, der er en vejbane. Det indeholder 12 del og kan samles nøjagtigt, som dit barn ønsker det.

Måtter

Vi har flere forskellige måtter, der kan rulles sammen. Det gør dem nemme at tage med, når du skal på besøg, til yoga eller noget tredje, hvor dit barn vil få brug for en blød måtte at opholde sig på. Når måtten ikke er i brug, kan den rulles sammen og stilles eller lægges væk.

Rullemadrasserne har praktiske bindebånd, som du kan binde, så madrassen ikke ruller sig ud igen, men forbliver pakket sammen under hele turen.

Vores runde legegulve med koldskum indeni, er gode som et underlag under aktivitetsstativet eller som bund i teltet.

Gulvet er praktisk både indendørs og udendørs – f.eks. i haven, på stranden eller på skovturen.

Find det eller de legegulve, der vil gøre din hverdag letter, og dit barns hverdag sjovere i udvalget herover, og bestil i dag.

Når du handler på liams.dk, pakker og sender vi dine varer samme hverdag, som du bestiller, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine nye indkøb.

Har du spørgsmål til nogle af produkterne her i shoppen eller andre problemer, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg er uddannet massør og babymassør og også uddannet slyngevejleder, og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at hjælpe dig.