OBS: Alle produkter er rykket til vores anden webshop Børn i balance - Klik her for at besøge os 🥳

Er du på jagt efter et babylagen eller juniorlagen? Hos Liams.dk kan du vælge imellem flere forskellige typer af babylagner og børnelagner. Alle lagner er lavet i 100 % bomuld og kan vaskes uden problemer. Dertil kan de også fås i forskellige farver, så det altid matcher sengetøjet. Tag et kig i vores store udvalg, og find din næste babylagen eller juniorlagen her hos Dreams for Kids.

Læs mere

Lagner til tremmesengen

Hos DreamsforKids.dk har vi flere forskellige lagner. Vi har både til tremmesengen og til barnevognen. Alle sammen fås i forskellige farver, så det altid matcher sengetøjet.

Vores lagner til en tremmeseng måler aller sammen 60 x 120 cm , dette svare til det vi kalder en almindelig tremmeseng fra f.eks. IKEA. Alle sammen er lavet i 100% bomuld og kan vaskes uden problemer. De fås i farverne, turkis, grøn, lilla, rød og selvfølgelig i hvid også.

Lagner til barnevogn

Vi har ligeledes lagner til barnevognen, de måler alle sammen 40 x 98 cm, som vi også her kalder for en almindelig banrvogn. Dette kunne f.eks. være fra Biro eller Emmaljunga. De fås også her i farver som turkis, grønt, lilla, rødt og hvidt. Alle sammen er lavet i 100% bomuld og er produceret af danske Nørgaard Madsen som holder til i Jylland.