Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 145,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 160 cm
Materiale: 100% økologisk bomuld - GOTS certificeret

Hvis du leder efter et økologisk lagen til en juniorseng med målene 70 x 160 cm, er dette lagen fra Cocoon Company et perfekt valg. Du får rigtig god kvalitet, super komfort og ikke mindst hjælper det til et dejligt, allergivenligt sovemiljø.

Selvom du måske ikke tænker over det så ofte og måske ikke tillægger det den store værdi, så er der stor forskel på, hvilket lagen du vælger at sove på, og hvilket lagen du lægger på dit barns madras.

Det er både et skel mellem kvaliteten og komforten, og så er der også stor forskel på, hvor mange eller få kemiske stoffer, der findes i lagenet.

Med dette lagen sikrer du dig et rent og naturligt produkt, som er det bedste for dit barn at omgive sig med, når det sover.  

Lækkert lagen i økologisk bomuld

Vi bruger ⅓ af vores liv på at sove, og børn har endda brug for endnu mere søvn, så der er rigtig gode grunde til at sørge for, at miljøet omkring dit barns nattesøvn er så optimeret som muligt.

Ved at undgå kemi i sengeprodukterne, som dette lagen er helt uden, giver du samtidig et allergivenligt miljø til dit barn. Det er både vigtigt, hvis dit barn lider af allergi, men er også godt til at forebygge allergi hos dit barn.

At lagenet er både tykt og dejligt blødt er blot ekstra plusser, der gør det rart for dit barn at ligge på det.

Derudover er lagenet udstyret med praktiske elastikindsatser i siderne, så du i løbet af ingen tid kan lægge det på madrassen. Elastikken holder det også godt fast, så lagenet ikke folder sig sammen under barnet.

GOTS-certificeret lagen

Det økologiske lagen er GOTS-certificeret, hvilket er det førende internationale certificeringsmærke i tekstilindustrien. Med denne flotte certificering er du sikker på, at produktet er økologisk, og at det er produceret på en forsvarlig social måde, samtidig med at der er taget miljømæssige hensyn hele produktionen igennem.

Du passer dermed både på dit barn, når du vælger dette lagen og andre produkter fra Cocoon Company, men du er også med til at passe på vores grønne jord.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 19-02-2019

5 stjerner ud af 5

Endelig et lagen, der passer til juniormadrassen - og så oven i købet et virkelig lækkert, økologisk et! Det er overraskende lækkert at pakke ud - !!!


Anmeldelse af
Den. 30-11-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 26-10-2018

5 stjerner ud af 5

5


Anmeldelse af
Den. 08-08-2018

5 stjerner ud af 5

God kvalitet og hurtig levering. Jeg vil klart anbefale denne side.


Anmeldelse af
Den. 07-08-2018

5 stjerner ud af 5

God kvalitet og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her igen!