Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 20 %
DKK 375,20
DKK 469,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 40 x 84 x 3,5 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Mangler du en komfortabel madras med et naturligt fyld til dit barns vugge? Skal den herudover være allergivenlig, økologisk og bæredygtig? Så er en kapok vuggemadras et oplagt valg. Den besidder alle disse egenskaber og bidrager til en sund og rolig søvn.

Det er i høj grad timerne i drømmeland, der skal danne grundlag for dit barns velvære og fysiske og psykiske udvikling. Både her og nu og fremover. Det er en proces, som du kan være med til at understøtte ved at lade denne lækre madras danne basis for et optimalt sovemiljø.

En unik madras

Det er det danske brand Cocoon Company, som har udviklet madrassen. Såvel ydersiden som fyldet er 100 % økologisk og derfor helt fri for pesticider og skadelig kemi.

Det er i høj grad kapokfyldet, der gør den til noget helt specielt. Kapok er naturfibre, som høstes fra frøkapsler på kapoktræet, som vokser i tropiske regnskove i bl.a. Thailand og på Java i Det Indiske Ocean.

De enkelte fibre er silkebløde og består af 80 % luft, hvilket gør dem både lette og luftige. Kapok kaldes også silkebomuld og Java-bomuld. Selv om fibrene er fine, er de ca. 8 gange stærkere end almindelig bomuld og yderst anvendelige i puder, dyner, rullemadrasser, topmadrasser og madrasser.

Et fyld med mange kvaliteter

Du har sikkert opdaget, at dit barn har brug for væsentligt mere søvn, end du har. Det tilbringer mange timer i sin vugge, og søvnkomforten skal derfor være i orden. Det bliver den med en kapok vuggemadras. 

Kapokfyldet medvirker til, at der opretholdes en tilpas kropstemperatur, hvad enten det er koldt eller varmt. Da naturfibrene er svedtransporterende, sørger de for, at dit barn aldrig ligger badet i sved på et vådt eller fugtigt underlag, selvom det er varmt.

Når du vælger en kapok vuggemadras, fravælger du bakterier, husstøvmider og svampesporer. De kan ikke leve i fibrene på grund af et naturligt bitterstof. Det gør også, at madrassen er allergivenlig, den både afhjælper og forebygger.

Når du køb denne madras hos LIAM & OS, har du 30 dages returret og mulighed for opdeling af regning med Viabill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 20-08-2019

5 stjerner ud af 5

Meget hård- vil anbefale rullemadras til. Dette var jeg ikke klar over skulle være med til ;-) men kvalitet er top


Anmeldelse af
Den. 21-01-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 17-10-2018

5 stjerner ud af 5