Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 459,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 40 x 80 x 3,5 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Det er ikke ligegyldigt, hvilken madras du vælger at lægge i dit barns vugge. Små børn bruger en forholdsvis stor del af døgnet på at sove, og omgivelserne skal derfor naturligvis være helt optimale. Det bliver de med en økologisk og allergivenlig kapok vuggemadras.

Det er danske Cocoon Company, som har udviklet madrassen. Brandet er kendt for udelukkende at fremstille økologiske og bæredygtige sengeprodukter. Glem alt om ubehagelige husstøvmider og bakterier. Den antibakterielle kapok gør det umuligt for dem at trives i madrassen.

Giv dit barn den bedste start

Som forælder ønsker du selvfølgelig at give dit barn de bedste betingelser for at trives og udvikle sig på en sund måde.

Du har sikkert allerede fundet ud af, at dets døgnrytme er noget anderledes end din. De fleste spædbørn har et større søvnbehov end voksne. Det handler derfor om at indrette sovemiljøet, så det er både komfortabelt og sundt.

Med en kapok vuggemadras i størrelsen 40 x 80 x 3,5 cm får du et superlækkert og fast underlag i vuggen. Den er hverken for blød eller for hård, men giver en fast og god støtte.

Det er et allergivenligt og antibakterielt produkt, som du kan føle dig tryg ved. Husk, at madrassen skal nå helt ud til siderne på vuggen, så den ikke udgør en fare for den lille.

Ydersiden er 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld, og fyldet er økologisk kapok.

Temperaturregulerende og hygiejnisk

Kapok er naturfibre, som indeholder et bitterstof, som husstøvmider, svampesporer og bakterier ikke kan leve i. Du er derfor med til at undgå, at dit barn udvikler allergi, når du vælger denne madras til dit barns vugge.

Herudover har kapok andre positive egenskaber, som har gjort den yderst populær.

Specielt dens temperaturregulerende, isolerende og fugtafvisende kvaliteter gør en madras med kapok velegnet i en vugge. Derved undgår du, at dit barn bliver overophedet eller koldt, men du opnår også at madrassen altid føles ren og tør.

Det kan anbefales at lægge en beskyttende kapok rullemadras over. Skulle der ske et lille uheld, maskinvaskes den nemt ved 60° C.

Bestiller du i dag, sørger vi for hurtig levering. Du har 30 dages returret.