•  5 stjerner på Trustpilot
DKK 2.995,00

Del betalingen op med viabill
Fri fragt over 599,-
30 dages retur ret

Størrelse: 180 x 200 x 5 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Det kan være dyrt at udskifte madrassen i soveværelset. Med en lækker kapok topmadras til dobbeltseng på 180 x 200 cm får du økologisk og effektiv beskyttelse af din madras, der kan forlænge dens levetid med mange år. Den er herudover allergivenlig og antibakteriel.

Selv om pletter fra sved og andre kropsvæsker ikke er særligt pæne, er det først og fremmest følgerne af den fugt, som forårsager dem, som du skal bekymre dig i om. Bakterier, husstøvmider og svampesporer er vilde med fugtige omgivelser. De trives derfor fantastisk i en madras, hvor der er kontakt med din krop. Det er der heldigvis en nem og bekvem løsning for.

Gør din nattesøvn sund

Hos Cocoon Company produceres topmadrasser af naturmaterialer, som gør en markant positiv forskel for brugeren. Det mærker du straks, når du lægger dig godt til rette i sengen. Komforten fornægter sig ikke.

Topmadrassen er behagelig og lækker, og det er vigtigt for at få en god nats søvn. Får du den ikke over længere tid, bliver dine dage sjældent optimale. De daglige udfordringer og gøremål kræver, at du er både fysisk og psykisk fit til at klare dem. Derfor skal både hjerne og krop have tid til at restituere sig. Helst uden for mange opvågninger. Det forudsætter et godt sovemiljø.

Økologisk kapok – det naturlige fyld

Det får du med en kapok topmadras til din dobbeltseng.

Kapok er naturfibre, de letteste overhovedet. Deres fine struktur med masser af hulrum, en voksagtig hinde og tilstedeværelsen af et bitterstof betyder, at de ud over at være allergivenlige og antibakterielle er:

  • Åndbare
  • Temperaturregulerende
  • Isolerende
  • Fugtafvisende

Du får derfor en naturlig, hygiejnisk og bæredygtig topmadras, hvor kapokfyldet er med til at regulere din kropstemperatur, så du undgår at ligge badet i sved eller blive klam og kold.

Med målene 180 x 200 x 5 cm passer den perfekt til en dobbeltseng. Der er dog flere størrelser af kapok topmadrasser og også mange andre kapokprodukter at vælge mellem.

Uanset, hvad du vælger, får du altid 30 dages returret på dine varer, når du køber hos Liams.dk

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 02-07-2018

5 stjerner ud af 5