Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 1.979,10
DKK 2.199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 160 x 200 x 5 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Ønsker du at gøre dit sovemiljø både sundere og mere komfortabelt? Har du derfor bestemt dig for, at den nye topmadras til din trekvartsseng skal være allergivenlig og økologisk? Så er en kapok topmadras voksenseng 160 x 200 cm et oplagt valg.

Det er vigtigt at få sovet nok og godt nok. Ellers fungerer de færreste af os ganske enkelt ikke optimalt i hverdagen. Med en topmadras fra Cocoon Company er du godt på vej til en rolig og behagelig søvn og masser af energi til de udfordringer og mange gøremål, som tilværelsen måtte byde dig.

Optimér din faste madras

Når du vælger en topmadras fra den danske virksomhed Cocoon Company, får du et produkt, der er:

  • Økologisk og bæredygtigt
  • Allergivenligt og antibakterielt
  • Luftigt og let
  • Fugtafvisende
  • Ventilerende og åndbart
  • Temperaturregulerende og isolerende

Der er med andre ord tale om noget helt enestående. Det skyldes i høj grad det luftige og lette kapokfyld. Det skal du naturligvis benytte dig af. Det gør mange andre, og som ovenstående viser, med rigtig god grund.

Kapok er naturfibre fra kapoktræer, som vokser vildt i tropiske regnskove i både Sydamerika, Østafrika og Asien. Da den vokser i frøkapsler på træerne, er der ingen grund til at fælde dem for at høste fibrene. På intet tidspunkt i høstningen eller forarbejdningsprocessen bliver der anvendt skadelige kemikalier eller pesticider. Det er 100 % økologi og bæredygtighed fra start til slut.

Dansk kvalitet

Med en kapok topmadras til voksenseng får din gamle madras nyt liv – og bliver et renere og mere komfortabelt sted at opholde dig. Hvorfor smide den gamle madras ud, når den ikke er udtjent endnu? Forlæng dens levetid – skru ned for skadelig kemi – og spar penge. Kan det næsten blive meget bedre?

Cocoon Company er et brand, der i høj grad er blevet synonymt med økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Du får derfor et produkt i den absolutte verdensklasse.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

Handler du topmadrassen her, har du mulighed for opdeling af din regning. Skulle du fortryde dit køb, har du 30 dages returret.