•  5 stjerner på Trustpilot
DKK 2.395,00

Del betalingen op med viabill
Fri fragt over 599,-
30 dages retur ret

Størrelse: 140 x 200 x 5 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Vil du gerne have et mere attraktivt og sundere sovemiljø? Er din madras dog ikke så medtaget af slitage, at den skal udskiftes med en ny, så kan meget lade sig gøre med en kapok topmadras til voksenseng.

Lægger du den oven på din nuværende madras, forlænger du ikke kun levetiden på denne, du gør den også pænere, mere komfortabel og undgår fugt. Det er vigtigt, hvis du ikke vil have bakterier, husstøvmider og svampesporer i din seng, og hvem vil det?

Komfort og støtte

Hvad enten du foretrækker en hård, en blød eller en ”mellem” madras, er det en god idé at investere i en topmadras. Den er med til at sikre faconen på din madras, så du får den komfort og støtte, som er vigtig for en optimal kropsstilling, når du sover.

Vælger du en kapok topmadras til voksenseng fra Cocoon Company, får du rigtigt gode forudsætninger for en behagelig og sund søvn.

Kapok – det naturlige valg

Det skyldes i høj grad, at fyldet er økologisk kapok. Det er naturfibre fra kapoktræet, som vokser i tropiske regnskove. Hverken i dyrkningen, høstningen eller andre dele af produktionsprocessen anvendes der pesticider eller skadelige kemikalier. Der er derfor tale om et 100 % økologisk og bæredygtigt produkt.

Kapok er et fantastisk naturprodukt med masser af kvaliteter, som gør den særdeles velegnet som fyld i topmadrasser. Det skyldes en enestående kombination af en struktur, der er let og luftig, en voksagtig hinde omkring fibrene og tilstedeværelsen af et bitterstof.

Allergivenligt og antibakterielt

Bakterier, svampesporer og husstøvmider trives ikke i disse omgivelser. Det gør topmadrassen til et oplagt valg, hvis du er allergiker eller astmatiker, eller hvis du blot gerne vil have et hygiejnisk og sundt sengeprodukt.

Da kapok er ventilerende, undgår du at vågne op i din egen sved, kold og fugtig i løbet af natten. På grund af sine temperaturregulerende egenskaber føles topmadrassen tør og behagelig, hvad enten det er koldt eller varmt

Se også vore mange andre kapokprodukter, og optimér dit soveværelse. Bestiller du i dag, sørger vi for hurtig levering. Du har som altid 30 dages returret.