Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Skab hygge og tryghed med en kapoksengerand på indersiden af barnets tremmeseng elle vugge. En sengerand gør, at barnet ikke slår sig på sengens hårde materiale eller kommer til at sidde fast imellem tremmerne, hvis det er en tremmeseng, barnet ligger i. Derudover kan en sengerand give ”huleeffekt”, som giver tryghed, og endelig giver det også ro til barnet, når det skal sove uden en masse udefrakommende ”støj”.

Har du først prøvet et produkt med fyld af kapok, så er der ingen vej tilbage, selvfølgelig skal dit barn da også have en kapoksengerand, der passer med kapok-madrassen og de andre kapokprodukter.

En sengerand skal passe til sengens omkreds, så den passer perfekt til sengen. Du kan se målene på de enkelte sengerande ved at klikke det produkt, du har interesse i.

Sengerand af høj kvalitet

Når du køber en kapoksengerand, behøver du ikke at gå på kompromis med funktionalitet, kvalitet eller økonomi. Sengeranden lever nemlig op til det hele.

  • Støvmider, bakterier, svampesporer og lignende kan ikke leve inde i kapoksengeranden, hvilket gør den velegnet til allergikere
  • Garanteret økologisk og fri for kemi og andre miljøskadelige stoffer, og er produceret i hensynsfuldt arbejdsmiljø – med andre ord et bæredygtigt produkt
  • Er let at vedligeholde, da den kan vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler
  • Fornuftig pris

 

Læs mere
nsleep kapok sengerand 30 x 340 cm

nsleep kapok sengerand 30 x 340 cm

549,-494,-
Spar 10%
nsleep kapok sengerand 30 x 360 cm

nsleep kapok sengerand 30 x 360 cm

569,-512,-
Spar 10%
Yaro fastvikle La Vita Light-Grey

Yaro fastvikle La Vita Light-Grey

  • 3
  • 4
  • 5
GSM: 230
100% bomuld
575,-431,-
Spar 25%
Kapok sengerand 70x140

Kapok sengerand 70x140

299,-269,-
Spar 10%
Kapok sengerand 60x120 cm

Kapok sengerand til tremmeseng

299,-

Less is more

Du kender sikkert udtrykket ”less is more” – ”mindre er mere”. Og det er lige nøjagtigt det, der gør sig gældende for kapoksengerande.

Der er ikke tilført nogen former for kemi eller andre tilsætningsstoffer. Hverken ved dyrkningen, som sker økologisk i sydøstasiatiske lande, eller i produktionen af sengerandene. Der er også taget hensyn til arbejderne – løn, arbejdstid og -forhold m.m. – i produktionen.

Fibrene sidder inde i kapoktræerne, og træet skal ikke fældes for at høste dem. Så her er virkelig tale om bæredygtighed uden omsvøb.

Allergivenlig sengerand

Kapokfibre er hule indeni og glatte på oversiden. Denne konstruktion betyder, at de er isolerende, temperaturregulerende og vandafvisende. Det betyder, at de beskytter mod både kulde og varme, og at de ikke kan suge fugt – heller ikke sved eller tis – og at der heller ikke kan leve husstøvmider, bakterier og svampe i dem. Derfor er sengeranden perfekt, hvis der er risiko for udvikling af allergi i familien – især hos det lille barn.

Kan vaskes i vaskemaskinen

Når sengeranden en sjælden gang trænger til at blive vasket, kan du gøre det i vaskemaskinen ved helt op til 60° C. Desuden kan den tørres i tørretumbleren.

Du behøver dog ikke vaske sengeranden ofte. For det første fordi, der ikke kan leve husstøvmider og lignende i den, for det andet fordi den er vandafvisende, og sved og små uheld ikke ophobes i fyldet, og dermed heller ikke lugter.

Selvom kapoksengeranden besidder alle disse gode egenskaber, mærker du det ikke på prisen. En kapoksengerand koster mindre end eller det samme som mange af de øvrige sengerande, du kan finde på markedet.

Spørg kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende vores sengerande eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail info@liams.dk.