Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 139,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 31 x 75 cm - passer til en lift
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Denne økologiske lift rullemadras fra mærket Cocoon er fremstillet af det særdeles allergivenlige kapok, der er et 100 % naturprodukt. Perfekt til dig, der sætter miljøet og dit barns velvære i højsædet.

Dit barn tilbringer en meget stor del af sine første måneder med at sove, og derfor er det rigtigt vigtigt at overveje, hvilke materialer du bruger i din lift. Rullemadrassen i kapok fra Cocoon giver dit barn de bedste betingelser for en god lur, når I er på farten.

Økologisk kapok

Kapok vokser som en kapsler på et træ, og det er fibrene i kapslerne, vi bruger.

Kapoktræerne gror helt naturligt uden sprøjtemidler og gødning. Det betyder, at fibrene derfor også bliver 100 % økologiske.

De små fibre fra kapoktræets kapsler er utroligt bløde og behagelige og tilpasser sig din babys krop.

Kapok er antibakteriel og temperaturregulerende. Derfor egner madrasser af kapok sig lige godt til sommer og vinter. Om sommeren leder de varmen væk fra babys krop og i vinterkulden luner den.

Kapok er desuden et naturmateriale, hvor fibrene er vand- og fugtafvisende, så dit barn ikke ligger badet i sved, selvom det bliver varmt.

Cocoon rullemadras

Babylifter er som regel med på farten og bliver udsat for lidt af hvert. Derfor er en rullemadras en let måde at skåne madrassen i liften og give baby lidt ekstra blødt at sove på. Og skulle uheldet være ude, er kapok rullemadrasser lette at vaske og tørre.

Rullemadrasserne fra Cocoon er af højeste kvalitet. Du får et 100 % økologisk naturmateriale fremstillet helt uden kemikalier.

Økologisk kapok er antibakterielt, hvilket betyder, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve i madrassen. Har du allerede problemer med allergi i familien, er her en rigtig god og let måde at forebygge, at det går videre til næste generation.

Sådan vedligeholder du din Cocoon rullemadras til lift

Rullemadrassen her kan tåle at blive vasket ved op til 60° C, så længe du bruger et enzymfrit vaskemiddel og sørger for, at madrassen bliver centrifugeret godt. Tørring foregår let i en tørretumbler.

Køb babys nye kapok rullemadras i dag, og hold din lift blød og bakteriefri.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 02-09-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 03-07-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 21-06-2019

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af
Den. 30-11-2018

5 stjerner ud af 5