Spar 10 %
DKK 143,10
DKK 159,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne rullemadras passer til Emmaljungas kombivogn og har målene 34x78 og har runde hjørner.

Du har sikkert allerede sørget for, at dit barn ligger godt og trygt i kemikaliefri materialer i sin seng og har en lækker dyne, der hverken er for varm eller kold. Men har du også tænkt over komforten i barnevognen? Denne Cocoon rullemadras til barnevognen giver dit barn de bedste vilkår.

En rullemadras beskytter den egentlige madras. Det gør det nemmere at opretholde en god hygiejne, fordi madrassen i bunden er uhåndterbar, hvis den bliver beskidt og skal vaskes og tørres. Her er det meget nemmere at håndtere rullemadrassen.

Ingen vask før brug

Normalt vasker du sikkert både det nyligt indkøbte babytøj, stofbleer og sengetøj og -betræk, inden du overhovedet tænker på at udsætte dit barns hud for kontakt med det. Det behøver du ikke med denne rullemadras.

Cocoon Company fremstiller kun produkter af naturmaterialer af højeste kvalitet – økologisk og allergivenligt. Det betyder, at der ikke er nogen farlig kemi, som skal vaskes ud af produkterne, før de kan tages i brug.

Økologisk og allergivenlig rullemadras

Fyldet i denne rullemadras er altså økologisk kapok. Det kaldes også silkebomuld, og det er et naturmateriale, der høstes direkte på kapoktræet – altså uden at træet skal fældes.

Silkebomuld er, som navnet antyder, blødt som silke. Det er som nævnt også økologisk og indeholder derfor ingen sprøjtegifte eller anden kedelig kemi.

Derudover er det åndbart, fugtabsorberende og tempererende. Og endelig har det en struktur og sammensætning, der gør, at husstøvmider og bakterier ikke kan leve eller formere sig i det.

Betrækket på rullemadrassen her er fremstillet af bomuld, som naturligvis også er 100 % økologisk.

Alt dette tilsammen giver dig et produkt, der er garanteret allergi- og miljøvenligt, samtidig med at du ikke behøver vaske det særlig ofte. Synes du, det mister lidt af sin blød- og luftighed, så kom madrassen i tørretumbleren i 30-40 minutter, og den er så god som ny.

Rullemadras til barnevognen

Rullemadrassen her måler 37 x 96 cm og passer perfekt ned i barnevognen. Du kan også finde andre produkter til dit barns sovested med samme gode egenskaber, når kun det bedste er godt nok.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Anne
Den. 14-11-2019

5 stjerner ud af 5

Altid god service- altid hurtigt levering og altid gode varer.. altid er alting iorden ...


Anmeldelse af Julie
Den. 22-07-2019

5 stjerner ud af 5

Rigtig fin lille rullemadras der emmer af kvalitet og omhu, lige fra bolsteret til indpakningen. Det virker lækkert. Har lige fået den, så kan ikke vurdere holdbarhed og brug efter vask.


Anmeldelse af Louise
Den. 03-07-2019

5 stjerner ud af 5

Vores dreng er meget varm og svedte meget. Det har gjort en kæmpe forskel med kapok istedet for bare madras.


Anmeldelse af Pablo
Den. 12-02-2019

5 stjerner ud af 5

Super bra madrass för minstingen. Vi använder den i vårat babynest.


Anmeldelse af Petrine
Den. 19-11-2018

5 stjerner ud af 5

Fin fast rullemadras - kan også passe fint til barnevognsdelen til en Emmaljunga nxt90.