Spar 10 %
DKK 539,10
DKK 599,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 69 x 120 cm - passer til en stokke babyseng
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Skab søde drømme og sund nattesøvn med en Cocoon Company kapok rullemadras til Stokke juniorsengen. Kapok sørger for, at natten hverken blive for varm eller for kold for dit barn, samtidig med at han eller hun ligger blødt og trygt.

Kapok er et rigtig godt valg, når det kommer til sovemiljøet. Ikke kun for de voksne, men især også for de små, der stadig er ekstra udsatte for allergier og bakterier. Fordi de lange, bløde fibre er både er allergivenlige og antibakterielle kan junior sove trygt med hovedet på madrassen.

Den blødeste kapok rullemadras

Når du vælger at lægge en kapok rullemadras i sengen får du en seng, der er sund og behagelig at ligge i. Selv om rullemadrassen er tynd, får du stadig den fulde glæde af kapokkens mange fordele.

Dit barn kan trygt ligge i sengen hele natten, for fibrene i madrassen sørger for at holde på varmen eller virke kølende og absorberende, alt efter juniors temperatur.

Den lækre rullemadras er desuden 100 % økologisk – ikke alene fyldet, men også betrækket af bomuld – hvilket gør, at i ikke skal bekymre jer om kemi eller andre ubehageligheder.

Kapok er desuden et yderst bæredygtigt materiale, der kan høstes fra samme træer år efter år, uden at naturen tager skade af det.

Cocoon Company sørger for en god nattesøvn

De skønne produkter fra Cocoon Company er med til at skabe et sundt og behageligt sovemiljø for hele familien. Fordi kapokken er antibakteriel og allergivenlig betyder det, at hverken støvmider, skimmel eller bakterier kan trives i fibrene og produkterne behøver derfor kun vaskes, hvis de bliver beskidte.

Skulle du ønske at vaske din rullemadras, dyne eller pude anbefaler vi, at du bruger det økologiske vaskemiddel Ulrich Natürlich. Det sørger for den bedste pleje af dine kapokprodukter.

Bestil kapokprodukter til hele familien i dag, og få en sund søvn. Husk du kan dele din regning op ved betaling med ViaBill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Stine
Den. 08-05-2019

5 stjerner ud af 5

Lækker rullemadras. Passer til vores seng i str. 80*170cm