•  5 stjerner på Trustpilot
DKK 399,00

Del betalingen op med viabill
Fri fragt over 599,-
30 dages retur ret

Størrelse: 69 x 120 cm - passer til en stokke babyseng
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Du tilbringer 1/3 af dit liv i sengen, og børn endda omkring halvdelen af deres døgn eller mere - så hvorfor ikke gøre dit, og dit barns sovemiljø så lækkert og sundt som muligt?

Denne økologiske rullemadras til Stokke baby seng er fri for kedelig kemi og i 100% naturmateriale. Fyldet i madrassen består af 100% økologisk kapok - det gode ved kapok er, at bakterier og støvmider ikke kan leve i kapokken, så det giver et godt og allergivenligt sovemiljø.

Desuden er kapok god til at reflektere varmen uden du kommer til at svede, da det indeholder meget luft. Kapok er temperatur regulerende og kan bruges både sommer, forår, efterår og vinter - altså fantastiske produkter til helårs brug.

En rullemadras er god som ekstra beskyttelse til madrassen - den er nem at vaske og tørre, og kræver ikke besværlig håndtering som en almindelig madras - derfor anbefaler vi alle at købe en rullemadras som supplement til at beskytte madrassen. 

Denne kapok rullemadras passer til Stokkes baby seng og er i str. 69x120 cm.

 

Hvis du mangler et startsæt til din baby stokkeseng, så kan du købe en madras, en rullemadras samt lagen lige her og samtidig spare 20%.