Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 10 %
DKK 359,10
DKK 399,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 69 x 120 cm - passer til en stokke babyseng
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Med en Cocoon Company kapok rullemadras til din Stokke babyseng fuldender du dit barns søvn. Når de mindste skal sove, er det vigtigt, at de ligger godt, blødt og behageligt. Det giver en bedre søvn og et tryggere sovemiljø. Derfor er en rullemadras med kapok et rigtig godt valg.

Kapok er en 100 % naturlig fiber, der deler mange af sine egenskaber med andre og mere kendte fibre, som silke, bomuld og uld. De lange, bløde og lette kapokfibre egner sige perfekt som fyld i madrasser, dyner og puder. Vælger du produkterne fra Cocoon Company er de desuden 100 % økologiske – både fyld og betræk.

En kapok rullemadras holder på varmen

De helt små kan ikke selv holde på varmen eller skille sig af med den, hvis de sveder. Derfor er det ekstra vigtigt, at du i den alder sørger for, at det de sover på og i hjælper dem med at opretholde den perfekte kropstemperatur.

Med en rullemadras med kapokfyld hjælper de luftige og bløde fibre de små med at holde temperaturen, fordi de virker tempererende og samtidig er utroligt fugtabsorberende i tilfælde af et uheld.

Det betyder, at den lille pode ikke ligger og bliver fugtig og kold, fordi madrassen sørger for at holde temperaturen og lede fugten væk fra kroppen.

Pas godt på din rullemadras til Stokke babyseng

De lette rullemadrasser er utroligt nemme at holde. Fordi de er allergivenlige og antibakterielle skal de kun vaskes i tilfælde af et uheld. Hverken skimmel, svamp eller støvmider kan leve i fyldet, så derfor er vask kun nødvendig i ganske få tilfælde.

Skal du vaske din rullemadras, anbefaler vi det økologisk vaskemiddel Ulrich Natürlich eller sæbebær efterfulgt af en tur i tørretumbleren. Husk, at kapok er længere tid om at tørre helt end både bomuld og andre fibre.

Bestil din kapok rullemadras allerede i dag, og giv dit barn en god søvn!