Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 559,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70 x 160 cm - passer til en juniorseng
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Er du på udkig efter en ny rullemadras til juniorsengen? Prioriterer du komfort, allergivenlighed og økologi højt? Så er en Cocoon rullemadras absolut noget, som du bør overveje.

Som forælder vil du naturligvis give dit barn de bedste betingelser for en god nats søvn. Det gælder derfor om at skabe et sovemiljø, hvor det kan føle sig trygt og godt tilpas.

Hold sengen hygiejnisk

En rullemadras er noget, som kan være med til at gøre dagligdagen både nemmere og sundere. Det overser mange, og det er ærgerligt. Specielt i børnefamilier, hvor man ofte er presset for tid, handler det om at finde praktiske løsninger.

Med en rullemadras får du meget lettere ved at holde sengen i tiptop stand. Hvem kender ikke til de grimme pletter og skjolder på madrassen, som er næsten umulige at fjerne?

I løbet af natten afgiver både børn og voksne sved og andre kropsvæsker. Hvis ikke madrassen er beskyttet, siver det direkte ned og virker som grobund for bakterier og husstøvmider. Lægger du en rullemadras over, undgår du det.

Ja, tænker du måske, men fugtigheden er der jo alligevel, så blot på rullemadrassen. Det har du selvfølgelig ret i. Det problem løser du dog nemt og bekvemt ved at putte den en tur i vaskemaskinen. Det går ikke med en madras.

Rullemadrassen kan også tåle at komme en tur i tørretumbleren.

En naturlig og sund løsning

Cocoon Company udvikler udelukkende kvalitetsprodukter med fokus på komfort, allergivenlighed, økologi og bæredygtighed.

Det bløde fyld i rullemadrassen er kapok. Det er naturfibre, der høstes fra kapoktræet, og som er temperaturregulerende, ikke-fugtsugende, selvrensende og antibakterielle. I disse omgivelser trives hverken bakterier eller husstøvmider. Og det er vigtigt. Stadig flere børn lider nemlig af husstøvmideallergi.

Hvad enten det er en del af jeres hverdag eller ej, bør du sikre dig, at antallet af husstøvmider holdes nede. Det gøres effektivt med kapokfyld.

En investering i en Cocoon rullemadras er en investering i sundhed og velvære, både her og nu og fremadrettet. Se også alle vores andre spændende økologiske og allergivenlige produkter. Husk, at du har 30 dages returret på alle varer.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Ole
Den. 13-11-2019

5 stjerner ud af 5

Jeg er imponeret over hvor hurtigt varen bliver leveret, helt konkret fra dag til dag. Mvh Ole


Anmeldelse af Mia
Den. 30-11-2018

5 stjerner ud af 5


Anmeldelse af Nina
Den. 26-10-2018

5 stjerner ud af 5

5


Anmeldelse af Ulrik
Den. 09-08-2018

5 stjerner ud af 5