Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 1.349,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 160 x 200 cm
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Er du træt af svedskjolde og grimme pletter på madrassen? Hvorfor så ikke beskytte den med en lækker Cocoon rullemadras med allergivenlig kapok? Vil du kun have det absolut bedste, og er du til økologi og bæredygtighed, så er den et oplagt valg.

Rullemadrasserne fra Cocoon Company findes i mange størrelser til både baby, børn og voksne. Vælger du en størrelse 160 x 200 cm, passer den perfekt til en mindre dobbeltseng.

Fra sved til allergi

En rullemadras er en god måde at beskytte din faste madras mod fugt. Til hverdag spekulerer du måske ikke videre over, hvad der sker med den sved, som du afsondrer, når du sover. Står der rengøring på programmet, og skal madrassen i sengen derfor lige vendes eller støvsuges, ja, så vil du ikke være i tvivl.

De pletter og plamager, som sved efterlader på din madras, er ikke kun grimme. Fugten fra disse risikerer også at gøre din seng til grobund for bakterier og husstøvmider. Det er ikke kun ubehageligt at tænke på, men kan få negative konsekvenser for dit helbred.

Her tænkes der først og fremmest på allergi for husstøvmider. Hvad enten du er allergiker, eller ikke fjeler noget, er det en god idé at sørge for så optimalt et sovemiljø som muligt.

Her kan en Cocoon rullemadras være en værdifuld investering.

Naturlig beskyttelse af din madras og dit helbred

Med en rullemadras fra Cocoon Company får du en økologisk, bæredygtig og naturlig løsning. Det gælder både i forhold til det 100 % GOTS-certificerede bomuldsbetræk og det kapokfyld, som er i madrassen.

Kapok kendes også under betegnelserne silkebomuld og Java bomuld. Det skyldes, at naturfibrene er blødere end bomuld, og at de høstes fra kapoktræer i f.eks. Thailand og på Java.

Kapokfibre har nogle fremragende egenskaber, som passer perfekt i produkter, hvor man ønsker et allergivenligt og antibakterielt miljø, som gør det umuligt for husstøvmider og bakterier at trives. Herudover er kapok let og luftigt, temperaturregulerende, isolerende, fugtafvisende og åndbart.

Lyder det som noget, du kan bruge? Bestiller du din nye rullemadras her, er der mulighed for opdeling af din regning.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Anne
Den. 06-09-2019

5 stjerner ud af 5

Super produkt, vi er glade for den.


Anmeldelse af Birgitte
Den. 04-09-2019

5 stjerner ud af 5

Super nem og hurtig bestilling og levering.


Anmeldelse af Helene
Den. 24-02-2019

5 stjerner ud af 5

meget lækker