FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

En rullemadras er beregnet til at beskytte din madras mod slitage, og mod at sved trænger ned i din topmadras. Det er trods alt nemmere at vaske en rullemadras end en madras. En kapok-rullemadras er den bedste beskyttelse, du kan give din og resten af familiens madrasser. 

Kapok bruges i alt slags sengetøj, og det er fordi det har rigtig mange gode egenskaber. Ikke bare for dig og dit velvære eller dit barns velvære, men også for Jorden, så du kan sove godt om natten – ikke kun ergonomisk, blødt og behageligt, men også uden dårlig samvittighed.

Sov godt om natten med en kapok-rullemadras

Men hvad er det så, der er så godt ved en kapok-rullemadras?

  • Fremstillet uden kemi
  • Økologisk fyld og betræk
  • Allergivenlig og hygiejnisk – forhindrer husstøvmider, bakterier og svampesporer i at leve og formere sig
  • Åndbar, isolerende/temperaturregulerende, fugtafvisende

 

Læs mere

Økologisk og bæredygtig kapok-rullemadras

Alle disse egenskaber har forgreninger ind i hinanden. At rullemadrassen er fremstillet økologisk og uden kemi, gør den allergivenlig. Det gør også, at den er skånsom mod miljøet og er medvirkende til bedre arbejdsvilkår for dem, der er med til høstning, bearbejdning og produktion.

Disse egenskaber sammen med gode lønforhold og arbejdsvilkår i øvrigt, og det faktum at kapok-træerne ikke fældes når kapokfibrene høstes, gør også produktionen bæredygtig.

Rullemadras med høj komfort

De hule fibre med den voksagtige overflade er også medvirkende til at gøre rullemadrassen allergivenlig. De bevirker nemlig bl.a., at husstøvmider og andre uvelkomne gæster, som normalt lever og formerer sig i vores sengetøj, ikke har en chance.

Fibrenes struktur gør, at temperaturen holdes på et perfekt niveau – aldrig for koldt og aldrig for varmt. Den gør også, at fugt – sved og evt. en lille tissetår – ikke ophober sig i fibrene, hvorfor rullemadrassen aldrig bliver klam eller lugter. Det sammen med, at du kan maskinvaske den på op til 60° C, gør rullemadrassen hygiejnisk.

Findes i mange størrelser

Det er klart, at en så komfortabel rullemadras bør kunne komme alle til gode. Derfor finder du den også i mange forskellige størrelser her hos Liam & OS. Helt ned fra lift- og barnevognsstørrelsen over tremme- og juniorsengen til voksen- og dobbeltsengen.

Køb det samlet

Mangler du det hele til at komme i gang med at redde dit barns seng eller måske barnevognen til baby, så kan du købe et startsæt (du finder en masse her), der indeholder madras, rullemadras og lagener. Så mangler du bare en kapok-dyne og måske en kapok-sengerand, før dit barn kan ligge godt og trygt og få en god søvn. På den måde kan du give dit barn de bedste muligheder for at udvikle sig og samtidig få et glad barn.

Kapok-rullemadras – tilbud

Vi får tit nye varer på hylderne og for at få plads til dem, sælger vi ud af nogle af de andre varer. Det betyder, at du kan spare penge. Få besked direkte i din mailboks, når vi har eksklusive tilbud. Du skal blot notere din mailadresse i feltet nederst på siden og klippe på knappen, og så er tilbuddene på vej til dig.