SLUTTER I AFTEN: FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

Læg hovedet til hvile på en superblød og behagelig kapokpude, hvad enten det er dit eget efter en travl dag, eller det er dit barns ved aftenstide eller ved middagsluren. Børn sover meget og skal naturligvis have de bedste forudsætninger for en god og tryg søvn, der giver hjernen ro til at udvikle sig og får barnet til at vågne fyldt med ny energi til at gå på opdagelse i livet.

Kapok er fibre, der er yderst velegnede til fyld i puder, fordi det har så mange andre gode egenskaber end blot at være blødt. Ellers kunne du lige så godt vælge en hovedpude med almindeligt fiber- eller dunfyld.

Derfor skal du vælge en kapokpude

  • Miljøvenlig og økologisk – der er ikke til tilført kemi eller andre tilsætningsstoffer hverken ved dyrkning eller produktion
  • Temperaturregulerende, isolerende, vandafvisende og åndbare – giver en tør, veltempereret pude
  • Allergivenlig – husstøvmider, bakterier og svampesporer kan ikke leve på de glatte fibre
  • Hygiejnisk – kan vaskes i vaskemaskinen ved maks. 60° C OG kan tørres i tørretumbler.

 

Læs mere

Bæredygtige og økologiske materialer

Fibrene til pudefyldet sidder inde i kapoktræet, så man kan undgå at fælde træet ved høst, hvilket gør produktionen bæredygtig.

Der bruges ikke kemi eller andre tilsætningsstoffer til hverken fyld eller bomuldsbetrækket. Og begge dele er GOTS certificerede, hvilket er din sikkerhed for, at der er taget hensyn til både miljø og mennesker.

Hold hovedet koldt

Kapokfibrene er hule, hvilket gør, at du kan holde hovedet koldt … eller i hvert fald køligt – helt nøjagtig veltempereret! Det betyder, at hvad end omgivelser er varme eller kolde, så sveder eller fryser barnet eller du ikke om hovedet. Fyldet holder en konstant temperatur.

Fibrene er også glatte. De har en voksagtig overflade, der er vandafvisende. Det gør det umuligt for bakterier, husstøvmider og andre uvelkomne gæster at tage ophold og leve i puden, hvilket gør puden allergivenlig.

Det gør også puden, at puden ikke kan suge fugt, hvilket betyder, at selvom du sveder, bliver puden ikke klam.

Bevarer/genfinder formen

Kapokpuder kan vaskes i vaskemaskine ved maks. 60° C uden at miste formen. Skulle den ikke genfinde formen automatisk, giver du den blot en tur i tørretumbleren, og problemet er løst og puden så god som ny.

Det er dog også en god idé at bruge et program med en hurtig og kraftig centrifugering, så der kommer så meget vand ud af kapokken som muligt inden tørring. Ellers kan det tage ret lang tid, at få puden tør.

Kapokpuder til store og små

Du finder kapokpuder til både dig selv og dine børn – uanset alder – for hos Liam & OS har vi kapokpuder og kapok-dyner til både baby, junior og voksen.

Babypuderne måler 40 x45 cm – og er naturligvis flade

Juniorpuderne måler 40 x 45 cm

Voksenpuderne måler 60 x 63 cm

Få tilbud og nyheder

Stå først i køen uden at stå tidligt op, når vi har eksklusive tilbud her hos Liam & OS. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du først besked, og du kan handle online i fred og ro hjemmefra.