Spar 10 %
DKK 341,10
DKK 379,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne madras fra Cocoon Company passer til Emmaljungas kombi vogn. Den måler 34x78 cm og har runde hjørner så den passer perfekt til Emmaljunga.

For at give dit barn de bedste betingelser for sund søvnkomfort i barnevognen, er det vigtigt at vælge et godt underlag. Med en Cocoon barnevognsmadras bliver det et trygt og behageligt sted, hvad enten der skal soves til middag eller gås tur.

Det er vigtigt, at den madras, som du vælger, har de rette egenskaber i forhold til komfort og hygiejne. Cocoon Company udvikler og fremstiller udelukkende økologiske og allergivenlige sengeprodukter af naturlige materialer og af højeste kvalitet

En sund og tryg oplevelse

Når den lille skal i barnevognen, er det som regel ikke dér, at han/hun er vant til at sove. Små børn føler sig ofte utrygge i uvante omgivelser. Vælger du en Cocoon madras til din emmaljunga barnevogn, bliver det et dejligt og tørt sted, hvor barnet kan føle sig godt tilpas. Det er en vigtig forudsætning for, at det slapper af og får tilstrækkelig med sund søvn.

Små børns behov for at sove er naturligt nok væsentligt større end f.eks. voksnes. Det skyldes ikke altid, at de er trætte, men i lige så høj grad at kroppen har brug for ro til at udvikle sig. Som grundregel kan de ikke få for meget søvn, men de kan helt sikkert få for lidt.

Mange fantastiske egenskaber

Madrassen fra det danske brand er naturlig, økologisk, allergivenlig og bæredygtig.

Fyldet er kapok, som er naturfibre fra kapoktræet, som vokser vildt i tropiske regnskove i Asien, Sydamerika og Vestafrika. På intet tidspunkt i forbindelse med høstningen eller forarbejdningen bliver der anvendt skadelige kemikalier eller pesticider.

Kapok indeholder til desuden et bitterstof, som bakterier, husstøvmider og svampesporer ikke kan leve i. Det gør madrassen både allergivenlig og antibakteriel og barnevognen hygiejnisk.

Fordi at fibrene er lette og luftige, er de åndbare og temperaturregulerende og er som fyld med til at sikre en sund og afslappet søvn. Da de samtidig er ventilerende og isolerende, kan madrassen anvendes året rundt.

Køb dine kapokprodukter fra Cocoon Company i dag. Vi har hurtig levering og giver 30 dages returret på alle varer samt mulighed for at splitte betalingen op i flere rater med Viabill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Anni
Den. 16-11-2019

4 stjerner ud af 5

Den er super fin men måske lige en tand for hård men ellers er jeg super tilfreds 🙂


Anmeldelse af Maria
Den. 04-11-2019

5 stjerner ud af 5

Madrassen passer ikke helt i form til en emmaljunga nxt60. Madrassen har samme form hele vejen, hvilket ikke passer i vognen. Ærgerligt når jeg netop bestilte varen for at den skulle passe i den specifikke vogn.


Anmeldelse af Tine
Den. 18-07-2019

3 stjerner ud af 5

Meget hård madras, som også har en lidt særlig lugt?


Anmeldelse af Petrine
Den. 19-11-2018

5 stjerner ud af 5

Fin madras - kan også passe fint til barnevognsdelen til en Emmaljunga nxt90.