• Gratis fragt
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret

En kapok madras er det rigtigte valg til dig der vil skabe et sundt og godt sovemiljø for dig og dine børn, og samtidig sætter pris på økologi og bæredygtighed. 

Kapok er et naturprodukt der består af lange fibre. Det indeholder omkring 80% luft, hvilket betyder at det er et meget åndbart materiale. Kapok har svært ved at suge fugt til sig og det skaber derfor et tørt og behageligt sovemiljø. Samtidig er det isolerende, så du eller dit barn, vil ikke opleve træk - og fugt ledes væk igennem madrassen og ophobes ikke i kapokken, da den ikke så gerne tager imod fugt. Det gør også kapokmadrassen ideel til barnevognsmadras eller liftmadras, da den nemt kan stå udenfor i koldt og klamt efterårsvejr, uden at blive fugtig og ubehageligt for baby. 

En madras med kapok er meget allergivenlig, da hverken svamp, bakterier eller husstøvmider kan leve deri - er der en i familien der lider af allergi vil det være en god løsning at skifte madras, dyne og pude ud med produkter i kapok. 

Kapok er 100% økologisk og der er ikke brugt nogen former for kemi under høstning og fremstilling.

Kapok madrasser er en fast madras som støtter dig godt når du sover.

BONUS-info: Vidste du, at kapok ofte bruges i redningsbælter da det kun vanskeligt fugtes - og når kapok er sammenpresset kan det bære sin egen vægt 30-40 gange? 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os