DKK 375,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse:62x36x7
Fyld: 100% økologisk kapok
Ydre: 100% økologisk bomuld

Mangler du en lækker og økologisk tillægsmadras til dit barns Juno-seng? Så er du kommet til det rette sted. En kapok tillægsmåtte er til dig, der ønsker en allergivenlig madrasløsning til jeres udvidede juno seng uden skadelige kemikalier og giftige pesticider, som er med til at skabe et veltempereret og behageligt sovemiljø.

Her får du en tillægs madras i blød kapok. Du er garanteret topkvalitet fra inderst til yderst – fra det 100% naturlige kapokfyld til det 100 % økologiske bomuldsbetræk. Du får dermed et komfortabelt, hygiejnisk og allergivenligt sovemiljø, hvor dit barn kan føle sig tryg.

Lad madrassen vokse med barnet

Med en Juno-seng i børneværelset har du valgt en sengeløsning, som er både æstetisk flot og superpraktisk, fordi sengen er justérbar. I takt med at dit barn vokser, er der naturligvis brug for en madras i en passende størrelse. Den får du med det praktiske startsæt til Juno-sengen. Lyder det smart? Jamen, det er det da også.

Det er det fyld, der er i madrasserne, også. Det er kapok, der er naturfibre, som stammer fra de store kapoktræer, som vokser vildt i tropiske områder i f.eks. Sydamerika, Vestafrika og Asien.

Kapoks mange positive kvaliteter

Fordi kapok indeholder et naturligt bitterstof, som bakterier, svampesporer og husstøvmider ikke kan leve i, er produkter med fyld af kapok antibakterielle og allergivenlige. Det giver et hygiejnisk sovemiljø, hvor dit barn kan sove trygt og godt.

Herudover er kapok:

  • Temperaturregulerende
  • Isolerende og ventilerende
  • Åndbar og fugttransporterende

Den lille får med andre ord et tørt og komfortabelt, rent og veltempereret sted at sove – året rundt. Det er naturligvis vigtigt for søvnkvaliteten og dermed barnets trivsel og udvikling.

Kapokprodukter skal generelt ikke vaskes, med mindre der sker et lille uheld. Så bør de enten pletvaskes med vand iblandet et vaskemiddel som f.eks. Ulrich Natürlich eller en tur på renseri.

Når du bestiller dit startsæt her i shoppen, har du 30 dages returret.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.