• Gratis fragt
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret

Vi bruger rigtig meget tid i sengen - ja faktisk omkring 1/3 af vores liv tilbringes i sengen. Børn bruger 12 timer, eller mere, i deres seng/barnevogn.

Derfor er det også vigtigt, at sovemiljø'et er godt. At du giver din krop de optiamle forhold til at restituere og sove godt. Hjernen udvikler sig om natten, og alle dagens indtryk bearbejdes - en dårlig søvn kan "lamme" denne proces og lagringen af ting du har lært igennem dagen er ikke optimal. Senere vil du have sværere ved at gengalde de ting du har oplevet eller lært. 

En godt sovemiljø kræve en god dyne, madras og hovedpude, hvor du ikke sveder om natten, vågner pga. varme/kulde og lign. 

En kapok dyne har mange gode egenskaber, som kan give dig og dit barn et rigtig godt sovemiljø. Kapok er for det første meget allergivenligt, da det indeholder et antibakterielt bitterstof der gør at hverken svamp, bakterier eller husstøvmider kan leve i kapokken. Har du, eller en anden i familien, allergi, vil en dyne med kapok være et rigtigt godt valg til jer. 

Kapok er en af de mest åndbare naturfibre der findes, og indeholder omkring 80% luft. Det betyder at det ikke suger fugt, og du vil ikke opleve en klam og våd dyne. Den høje åndbarhed betyder også, at din kapokdyne er meget isolerende og temperaturregulerende.

Er du også på udkig efter en allergivenlig madras med kapok, så kan du se alle vores madrasser her. 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os