FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

Det bedste du kan gøre for at give dit barn den bedste søvn, er at sørge for, at sengetøjet – madras, dyne og pude – er sundt og behageligt at ligge i. En god søvn giver et glad barn, der lærer nemmere og husker bedre. Herunder finder du kapok-dyner af højeste kvalitet, med naturligt fiberfyld og naturligt betræk helt økologisk og helt fri for kemi.

Kapok kaldes også silkebomuld eller Java bomuld. Træerne, der bruges til produktionen, dyrkes økologisk i regnskovene i Thailand og andre land i Sydøstasien, bl.a. den Indonesiske hovedø, Java – deraf navnet Java bomuld.

Fordele ved kapok-dyner

  • Allergivenlige – de glatte fibre forhindrer, at husstøvmider, bakterier m.m. kan leve i sengetøjet
  • Økologiske – ingen brug af tilsætningsstoffer ved dyrkning og produktion
  • Åndbare, temperaturregulerende, vandafvisende, isolerende
  • Vaskbare – kan vaskes og tørres i henholdsvis vaskemaskine og tørretumbler.
Læs mere

Allergivenlige og miljørigtige materialer

Fyldet i dynerne er fibre fra kapoktræet. Fibrene findes inde i træet, hvilket betyder, at træet ikke fældes, når fibrene skal høstes.

Fibrene har en voksagtig, vandafvisende overflade, som husstøvmider og bakterier ikke kan leve på, hvilket gør dynen allergivenlig.

Sammen med fibrenes hulrum, som virker isolerende og temperaturregulerende, betyder det også, at barnet ikke bliver overophedet, når det er varmt og kan holde varmen, når det er koldt, og at kapok-dynen er åndbar og ikke suger fugt. Det betyder igen, at selvom der skulle ske et lille uheld, kommer dynen ikke til at lugte grimt.

Betrækket er af 100 % økologisk bomuld, som sammen med de voksagtige, hule fibre betyder, at du kan vaske dynen ved maks. 60° C med et enzymfrit vaskemiddel og evt. tørre den i tørretumbleren.

Kapok-dyner til børn og voksne

Dynerne fås både som babydyner og juniordyner, og da voksne også har brug for en god nattesøvn, så de kan yde optimalt om dagen, har vi hos Liam & OS også dynerne til voksne – både som single- og dobbeltdyner.

Babydynerne måler 70 x 100 cm

Juniordynerne måler 100 x 140 cm

Voksendynerne måler 140 x 200-220 cm

Dobbeltdynerne måler 200 x 200-220 cm

Kapok-dyne – tilbud

Foruden det udvalg af kapok-dyner, du kan se herover, har vi også med jævne mellemrum udsalg og tilbud på vores kapok-dyner, og her er der virkelig penge at spare. F.eks. kan du finde et sæt med både kapok-dyne og -pude, hvor du kun skal betale for dynen, men får puden med i prisen. Og det gælder både for baby-, junior- og voksendyner.

Vil du være først i køen, når vi hos Liam & OS har ekstra gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få både tilbud og tips til tøj og tilbehør til babyer, børn og forældre direkte i din mailboks.

Du kan også følge os på Facebook, hvor du ligeledes kan følge med i vores tilbud, rabatter og udsalg, blive opdateret med det sidste nye samt deltage i konkurrencer. Det gælder om at være vågen, når du vil sove godt!

Bestil nye dyner i dag til hele familien. Vi har hurtig levering og gratis fragt til din nærmeste pakkeshop.