Spar 55 %
DKK 292,05
DKK 649,00

Udsolgt


Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

JUNGLE sengerand fra Småfolk i en fin råhvid farve med sorte junglemotiver på og med dertilhørende pose til nem opbevaring og transport. Økologisk betræk med lynlås, som nemt kan tages af og vaskes.

Betrækket er sjovt og spændende for dit barn at kigge på. Optegningerne er holdt i en enkel stil, som gør at motiverne af dyr ikke er for detajlieret og derfor holdes sengeranden i en minimalistisk stil som gør at det får et tidsløst design der kan bruges langt ud i fremtiden.

En sengerand kan bruges til sikkerhed omkring tremmesengen, så dit barn ikke kan sidde fast med foden imellem tremmerne eller slår sig. Ligeledes kan den bruges til at skærme for eventuelle stimulanser omkring, så dit barn hurtigere falder i søvn, da der er komplet afskærmet for udsyn.

Med det tykke lag fra sengeranden omkring dit barns tremmeseng er der til alle sider blød komfort som samtidig hjælper med at holde direkte træk ude. Den hyggelige indramning giver samtidig tryghed for dit barn, som ikke skal forholde sig til for mange indtryk. 

Sengeranden er lavet af fast skum, som gør at den nemt kan stå selv. Længden er på 345 centimenter, og kan let bruges til alle senge som ikke overskrider disse mål. Passende til en standard tremmeseng på 60 x 120 centimeter.

Dette design er en kollektion hvor den også findes som puslepude og sengetøj til baby og junior. 

Vask:
Vaskes i hånden eller på skåneprogram. 

Materiale:
Betræk er 100% Økologisk Bomuld. Skum lavet af polymer. Øko-Tex-certificeret.

Mål: 
H30 x L345 x B5 centimeter