OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Joha silke er en eksklusiv og meget let kollektion fra Joha, som føles rigtig behagelig direkte på dit barns hud. Det skyldes kombinationen af uld og silke, hvor silkens bløde tråd giver en helt unik følelse af velvære mod huden samtidig med, at uldens absorberende og isolerende egenskaber sikrer optimal komfort. Joha silke og uld kollektion kan bruges som inderste lag både om sommeren og om vinteren og er desuden let at vaske i maskinen med et uldprogram på 40 grader. Serien fra Joha silke er rigtig fin og du finder alt lige fra bodystockings til huer i mange forskellige farver, mønstre og nuancer. 

Læs mere

Joha Uld og Silke

Denne kombination fra Joha med uld og silke er den mest eksklusive kvalitet, du finder hos Joha. Denne type kombination af materialer er perfekt til dig, som ønsker det ekstravagante og/eller dig som ikke kan tåle ulden mod dit hud. Det er nemlig kun det yderste som er lavet af uldmaterialet i denne kombination, du får altså fordelen medhensyn til den gode fugtabsorbering. Men samtidig er det kun silkematerialet, der kommer til, at røre ved din hud. Du får altså den lækreste og blødeste berøring. Derfor kan du på denne måde bære uld og få alle fordelene, selvom din hudtype ikke er glad for ulden. En anden fordel du får, ved Joha uldet er at du sagtens både kan maskinvaske og tørretumble tøjet uden, at du oplever en ringere kvalitet og pasform. 

Johas grundlæggelse og udvikling

Joha er en tøjproducerende virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1963, som producerer tøj i forskellige typer materialer men med uld som hovedelement. Joha er til at finde i en del lande rundt omkring i Europa, men har de største markeder i de skandinaviske lande. Joha har over 350 medarbejdere ansat rundt omkring i Europa, og distribuerer i over 900 butikker. Joha producerer tøj til mindre børn og babyer i størrelsen 40-150 og har med sin store erfaring på over 50 år i branchen udviklet sig til at være en af de førende på dette marked i Skandinavien.

Fordele og egenskaber ved uldmateriale

Uld har nogle fordele og egenskaber i forhold til andre tøjmaterialer. Uldtøj er eksempelvis meget absorberende i forhold til fugt. Uldtøj kan nemlig absorbere op til 40% af fugten. Dette er medvirkende til, at sørge for et godt helbred - en udelukkelse af luftfugtighed er nemlig medvirkende til at opretholde en god gennemsnits temperatur i løbet af hele dagen, hvilket er med til ikke at få store temperatursvingninger og blive syg. Materialet er også godt for de fleste hudtyper - tøj der er lavet af 100% uld, kan dog godt være hård mod nogle hudtyper - derfor har Joha valgt at producere flere forskellige materialesammenspil, som eksempelvis uld og silke, hvor silken er lagt inde i tøjet, hvilket er medvirkende til at du kan bære uld uanset hvilken hudtype du er.