OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Joha uld og bomuld er den perfekte kombination, som er perfekt til både efterårsmånederne og den kolde vinter. Uld og bomuld-kombinationen er en yderst komfortabel sammensætning for dit barn, da den giver den velkendte og bløde følelse af bomuld inderst inde og fordelene ved uld yderst. Joha uld bomuld serien består af 53 % uld, 42 % bomuld og 5 % polyamid, og det kan vaskes i maskinen på uldprogram på maksimalt 40 grader. Serien fra Joha bomuld er rigtig fin og du finder alt lige fra elefanthuer og booties til bodystockings i mange forskellige størrelser, mønstre og nuancer.

Læs mere

Joha Uld/Bomuld

Ulden som Joha benytter til deres produkter, gør de en dyd i, er af en meget høj kvalitet. Det sker allerede fra bondegården af, hvor Joha modtager ulden fra. Joha gør sig sikker på, at alt ulden er muesling-fri og stammer fra dyr, som har levet et godt liv. Ulden benyttes i mange forskellige kombinationer af uldtyper til deres kollektioner. En af Johas uldtypekombinationer er uld/bomuld - som består af 53% uld og 42% bomuld. Denne type kombination er medvirkende til at absorberingen stadigvæk er rigtig god, men samtidig er indersiden produceret af bomuld, hvilket giver den bløde fornemmelse. På den måde kan hudtyper, der ikke tåler uld stadigvæk få de gode egenskaber ved uldmaterialet.

Johas historik og tidslinje

Joha har en vision - dette er den samme vision som virksomheden havde for over 50 år siden, da Joha blev grundlagt tilbage i 1963. Vision som Joha har er at sælge produkter i høj kvalitet, i de bedste materialer og et lækkert design. Joha producerer børne- og babytøj i uld- og bomuldsmaterialer på det skandinaviske og europæiske marked. Joha sælger deres produkter i mange butikker rundt omkring i Skandinavien og Europa hvor de har over 350 medarbejdere ansat.

De gode egenskaber ved uldmaterialet 

Når det kommer til uld, er Joha en af de største spillere på det skandinaviske marked. Uld har en del gode egenskaber, som medbringes ved at bære uldmaterialet som tøj. Uld kan nemlig være med til at beskytte dit barns helbred - det sker ved, at temperaturen bibeholdes på det samme niveau hele tiden uanset vejrforholdene. Det sker på grund af uldens absorberingsevne på op i mod 40%. Derudover har de fleste hudtyper også godt af uldmaterialet, men visse hudtyper tåler ikke uldmaterialet, derfor har Joha produceret flere forskellige uldtyper som Johas Uld/Bomuld. 

Bæredygtighed og tips

Joha gør en dyd i at overholde en bæredygtig produktion, det vises tydeligt, idet Joha er en af de eneste danske virksomheder, der kan sætte et EU ECOLABEL stempel på deres produkter, hvilket er EU’s officele mærkning, som virksomheder der opretholder en bæredygtig produktion har fået lov at sætte på deres produkter. Derudover er der også andre gode ting ved Joha - Johas uldprodukter kan nemlig både vaskes i maskine samt tørretumbles uden produktet mister kvalitet og pasform.