OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Joha bambus omfatter Joha kollektionen, der er fremstillet af uld og bambus-materiale. Det er en unik kombination af materiale, som giver stor komfort til dit barn. Det skyldes, at bambussen er kendt for dets blødhed, men også dets antibakterielle egenskaber, som fx er med til at forhindre lugt. Derudover har bambussen også absorberende egenskaber, som fx betyder, at sved absorberes og fordampes hurtigt. Joha producerer både luffer, leggins, elefanthuer, bodystockings osv. af uld og bambus. Så der er rig mulighed for at give dit barn noget kvalitetstøj, der i den grad giver komfort. 

Joha bambus kan vaskes i maskinen på 40 grader, men husk dog altid at bruge et uldvaskeprogram. 

Læs mere

Uldens gode egenskaber - Bambus uld

Uld har mange gode egenskaber og evner. Uld er nemlig godt til at holde fugt ude, derfor kan du med fordel vælge at klæde dit barn ind i uldtøj. På den måde kan du holde dit barn tørt, uanset vejrforholdene, hvilket er medvirkende til at bibeholde temperaturen på samme niveau hele dagen og derved holde helbredet godt. 40% af fugten kan, du absorbere ved at have uldtøj på, hvilket er rigtig meget. Til sammenligning kan almindeligt bomuldstøj udelukkende absorbere 8%. Uldmaterialer er godt mod huden, men nogle hudtyper kan ikke tåle uld - derfor har Joha produceret mange forskellige uldtyper, således at langt de fleste hudtyper kan bære uldtøj. En af de uldtyper er uld/bambus, som er uld tilført bambusmateriale, som er medvirkende til at gøre materialet blødere.

Det hele stammer fra bondegården, hvor Joha modtager ulden fra. Joha gør en dyd i, at ulden de modtager, er muesling-fri og at de dyr, som ulden bliver taget fra bliver behandlet godt. Joha lægger stor vægt på at have en bæredygtig miljøvenlig produktion. Derudover er Joha en af de eneste danske virksomheder, der kan sætte EU ECOLABEL på deres produkter. Et EU ECOLABEL er EU’s officielle mærkning på at virksomheden er medvirkende til, at producere sundt, bæredygtige og miljøvenlige produkter samt benytter gode materialer til, at producere deres færdige produkter med.

Spar tid og energi med uldmaterialet

Nutidens forældre og voksne mennesker har mere travlt end nogensinde. Hverdagen er fyldt med arbejde, uddannelse, børnepasnings, fritidsaktiviteter osv. Derfor er der ikke meget overskud og fritid udover. Derfor er det vigtigt at af mest ud af det. Det kan vores uldmaterialer være medvirkende til, vores uldmaterialer kan nemlig vaskes i maskinen og tørretumbles, det er der ikke meget uldtøj der kan tåle. Johas uld og bambusuld mister altså ikke kvalitet eller pasform ved maskinvask eller tørretumbling.

Johas grundlæggelse og historie

Joha er en gammel skandinavisk nat- og undertøjs producerende virksomhed i uld- og bomuldsmaterialer især til de mindste børn og babyer. Johas størrelser går fra 40-150, og bliver solgt i mange butikker rundt omkring i Europa. Joha blev grundlagt i 1963, og har i dag vokset sig til at have over 350 medarbejdere rundt omkring i Skandinavien og Europa.