OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Joha er ekspert inden for design af børnetøj i uld. Uld har rigtig mange gode egenskaber. En af de virkelig afgørende er, at dit barn altid har den mest behagelige kropstemperatur: Varm om vinteren og kølig om sommeren. Derudover har Joha uld en rigtig god absorbering og det fine, bløde materiale er rigtig behageligt for dit barn at have på. Joha ulden er et naturprodukt, som hele vejen igennem fremstillingsprocessen overholder EU blomstens miljø- og bearbejdningskrav. Joha uld kan vaskes i maskinen på 40 grader, men husk dog altid at bruge et uldvaskeprogram, som bevarer uldens gode egenskaber.

Læs mere

Johas historie

Joha blev grundlagt tilbage i 1963, altså for over 50 år siden. Selvom Joha er en relativ gammel virksomhed, er visionen præcis den samme i dag som dengang. Nemlig at sælge produkter i kompromisløs højkvalitet, i den bedste uld samt have et lækkert design. I dag er Joha en af de største skandinaviske producenter af nat- og undertøj i materialerne uld og bomuld til de mindste børn og babyer. Joha producerer størrelser fra 40-150, og sælger deres produkter i rigtig mange butikker på især det skandinaviske marked samt nogle få andre europæiske lande. Joha har udviklet sig og vokset sig til at have over 350 medarbejdere i dag rundt omkring i Europa.

Joha Uld - vores uld og dens egenskaber

Joha er en af de førende producenter på det skandinaviske marked, når det kommer til uld. Uld har også en god evne til at beskytte dit barns sundhed og helbred. Uldtøj er nemlig rigtig godt til at få fugt til at udeblive, det er altså medvirkende til at holde dit barn tørt og dermed bibeholder dit barn en meget ens temperatur igennem hele dagen uanset vejret, det er medvirkende til, at helbredet forbliver godt. Uld kan, absorbere op imod 40% fugt og derudover er uld også godt imod huden. Nogle hudtyper kan dog ikke rigtig tåle uldmaterialer, men frygt ej - Joha har nemlig også produceret uldprodukter til følsomme hudtyper

Joha - Bomuld

Bomuld er et mere normalt materiale, at producere tøj i end uld. Langt det meste tøj er produceret af bomuld. Bomuld kan absorbere 8% fugt, hvorimod uldmaterialet kunne absorberer 40%. Joha producerer dog også tøjkollektioner i økologisk bomuld i høj kvalitet. De økologiske materialer er medvirkende til, at der på ingen måde findes farlige stoffer i det producerede bomuldstøj fra Joha.

Bæredygtige værdier og kollektioner

Joha har stor fokus på, at producere deres produkter under bæredygtige og miljøvenlige forhold. Joha er en af de få virksomheder der er godkendt til at have EU ECOLABEL på deres produkter, der er medvirkende til at dokumentere miljømæssige krav. 

Joha producerer forskellige slags tøjtyper og kollektioner i bomulds- og uldmaterialer. Joha producerer heldragter, bodyer, leggings, sko, accessoires samt meget mere. Du kan stort set få alt hvad du skal bruge af babytøj i bomuld og uld.