OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Her finder du et bredt udvalg af Joha accessories. For eksempel huer, luffer og futter til dit barn eller din baby. Joha er kendt for deres brug af uld i alle deres produkter og alle deres accessories er lavet af enten 100 % uld eller 85% uld og 15% silke. Huer, strømper, luffer og futter holder dit barn eller baby varm den kolde vinter, det kølige efterår og det lunefulde forår.

Læs mere

Lækkert tilbehør fra Joha

Joha blev grundlagt i 1963. Joha’s fokus har de sidste 50 år været - og er stadigvæk - kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design.
De er et af Skandinaviens førende producenter af uldundertøj til børn og de var da også de allerførste på markedet med uldundertøj til børn.
Joha’s uld er mulesing-fri uld og de går op i at dyrene bliver behandlet godt. Uld er isolerende og absorberer fugt og tillader huden at ånde igennem det.

Joha accessories er uundværlige til piger og drenge næsten året rundt, da de holder barnet og babyen varm de steder hvor de afgiver mest varme. Ved frostgrader afgives mere end 75% af varmen fra hoved, nakke, hænder og fødder, så huer, strømper, luffer og futter er vigtige at have på for at undgå, at barnet mister varmen.

Joha accessories er af høj kvalitet og af slidstærkt materiale. Så kan barnet boltre sig sorgløst i sneen, mens mor og far kan være helt trygge ved, at barnet ikke fryser.

Joha laver også deres eget uldvaskemiddel. Joha, og andre producenter af uld, anbefaler at man vasker sine uldprodukter med speciel uldvaskemiddel.