OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Dreams for Kids har et bredt udvalg af putte- og køredragter til børn og baby fra Joha. Køredragterne kan bruges i barnevognen, klapvognen, bilen og meget andet. Lige så snart temperaturen udenfor falder bare lidt, er det godt med en putte- eller køredragt til de små. Joha køredragterne kan også sammensættes af uldbukser og en uldbluse.

Læs mere

Kvalitets køredragter fra Joha

Joha er kendt for brugen af uld i alle deres produkter, og deres køredragter er da heller ingen undtagelse.

Joha blev grundlagt i 1963. Joha’s fokus har de sidste 50 år været - og er stadigvæk - kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design.
De er en af Skandinaviens førende producenter af uldundertøj til børn, og de var da også de allerførste på markedet med uldundertøj til børn.

Joha’s uld er mulesing-fri uld, og de går op i, at dyrene bliver behandlet godt. Uld er isolerende, absorberer fugt og tillader huden at ånde igennem det.

En putte- eller køredragt kan bruges stort set året rundt: Når efteråret hersker, når den kolde vinter slår til, og når det lunefulde forår viser sit kølige ansigt.

Joha’s køre- og puttedragter er af høj kvalitet, de er slidstærke og bløde for barnet at have på. De er samtidig ikke så tykke, men dog stadig dejlige varme takket være ulden, så der er masser af plads til selen i autostolen, klapvognen eller barnevognen, og barnet kan bevæge sig ubesværet rundt.