OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Her har du Liams.dks store udvalg af heldragter, natdragter og ulddragter fra Joha. Heldragterne fra Joha findes i både kortærmede/kortbenede og langærmede/langbenede modeller. Når det er køligt eller decideret koldt, er en langbenet/langærmet heldragt rigtig god. De kortbenede/kortærmede heldragter kan bruges året rundt, og er specielt gode om sommeren, når alt andet tøj er for varmt for barnet at have på. Begge slags heldragter kan bruges som nattøj, men også som hyggedragt til om dagen.

Læs mere

Heldragter i uld fra Joha

Joha er kendt for brugen af uld i alle deres produkter, og deres heldragter er da heller ingen undtagelse.

Joha blev grundlagt i 1963. Joha’s fokus har de sidste 50 år været - og er stadigvæk - kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design.
De er en af Skandinaviens førende producenter af uldundertøj til børn, og de var da også de allerførste på markedet med uldundertøj til børn.

Joha’s uld er mulesing-fri uld, og de går op i at dyrene bliver behandlet godt. Uld er isolerende, absorberer fugt og tillader huden at ånde igennem det.

En Joha heldragt har flere funktioner:

Den kan bruges som natdragt til de små børn. Den er super komfortabel at sove i, da den er dejlig blød og nem at bevæge sig i.
Den kan bruges som jumpsuit om dagen. Den er nem for babyen at kravle eller gå rundt i.

Heldragterne fra Joha har enten trykknapper ved skuldrene eller ned langs maven og skridtet, så heldragten nemt kan komme på og af din baby.